Take a fresh look at your lifestyle.

DELIA – Nonconformism 100%

Este originală, neconvențională și are un stil inconfundabil, creație proprie 100%. Nu își trasează limite, nu crede în reguli și nu va fi niciodată un artist banal.

Delia nu are nevoie de nici o introducere. Vă invit să o descoperiți în interviul ce urmează!

Dolce Vita: Care este izvorul nesfârșitei și complexei tale activități artistice?
Delia: Creativitatea vine nativ. Nu este ceva ce poți exersa. În schimb, se poate dezvolta pe parcursul vieții prin diverse moduri. E ca un copil care prinde experiență și curaj. Un copil curios, cu poftă de viață și chef de călătorii. Am grijă să îmi „hrănesc” copilul și să îi ofer cât mai multe. Nu am preferințe în materie de cântece și încerc să nu mă atașez foarte tare de ceea ce compun. Și asta mă face de fapt happy. Devine muzica lor.

Dintre toate genurile pe care le poți interpreta, de care ești mai apropiată?
Poți fi ridicol încercând să pari ce nu ești. Poți să pui pe tine toate brandurile lumii: dacă natura nu ți-a livrat și simț artistic și viziune, ești un artist mort. Ești păpușa compozitorilor și a caselor de discuri. N-ai amprentă, nu exiști ca artist. Interpreți de muzică ușoară sunt mulți.

DELIA - Nonconformism 100% 1

 

Cum au apărut în viața ta nonconformismul artistic și vestimentar? Când și cum s-a declanșat acest stil?
Nonconformismul a apărut în momentul în care am avut acces la surse. Călătorii, experiențe diferite, oameni noi, viziuni noi. Mi-am conturat propria identitate și în continuare mă joc cu stările. Azi glam, mâine sporty, ieri punk. Toate sunt în funcție de disponibilitatea mea. Nimic, niciodată nu e prea mult, nimic prea puțin, nu cred în reguli. Nu îmi pun limite. În mare parte, lucrez singură eu cu mine. Nu am o echipă de oameni care face asta în locul meu. E ceva ce îmi place și mă inspiră.

Cine te inspiră în acest sens? Ce n-ai făcut încă, pe latura nonconformista, și ți-ar plăcea să încerci?
Pe latura nonconformistă n-am făcut încă show-ul pe care îl gândesc de ceva vreme. Am nevoie de o locație cu totul și cu totul specială. Va fi diferit de orice ați văzut până acum. Însă nu mă grăbesc. Am toate ideile în cap, nu mi le fură nimeni.

Cum se hotărăsc ținutele și stilurile pe care le abordezi în public?
Eu hotărăsc când, cum și ce port! Nimeni altcineva. Cum aș putea să pun pe cineva să aleagă în locul meu ce mănânc azi? Pentru mine e același lucru.

Cum faci să devii un artist foarte popular, să ai un stil care să te evidențieze și în același timp să nu cazi în cealaltă extremă?
Nu îmi doresc să devin un artist popular. În schimb, cântecele mele au tendința asta. Nu-mi place termenul „artistul poporului”, sună așa populist. Când devii în totalitate al poporului, senzația mea e că te conformezi. Ești un șablon. Ești ce crezi că ei vor. Dacă toată lumea te iubește, fă-ți griji! Dacă nimeni nu se simte deranjat, amenințat de actul tău, ești prea drăguț și inofensiv ca cineva să aibă ceva de comentat la adresa ta. Când nu deranjezi și ai ales modul „safe”, mi se pare cel mai urât și trist compromis. Artistul, prin definiție, trebuie să aibă ceva de zis, ceva altfel decât majoritatea uneori.

Ce experiențe „te-au făcut om mare”?
Experiențele care m-au făcut om mare sunt toate experiențele enumerate mai sus.

Există în viața ta elemente / obiceiuri din stilul “Dolce Vita”? Care sunt acestea?
Dolce Vita, da da! Călătorii pe tot globul și tot soiul de activități de recreere.

Cum se anunță vara asta pentru tine?
Plină de concerte, filmări pentru X Factor, sesiuni la studio, vacanță și pregătiri pentru show-ul meu, „Acadelia”, care va avea loc în noiembrie, la Sala Palatului.

www.deliaofficial.ro

ACADELIA – un show cu meniu curajos pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului
Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

Biletele au fost deja puse în vânzare. De asemenea, există opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More