Take a fresh look at your lifestyle.

Denisa Hodișan, reprezintă România la Miss Planet!

O frumoasă orădeancă, pe nume Denisa Hodișan, va reprezenta România la concursul Miss Planet 2017! Astfel, tânăra intra în cursa pentru titlul de cea mai frumoasă femeie de pe planetă și are toate șansele să câștige marele premiu! Fotomodelul nu este la prima experiență de acest gen. Ea a mai participat și la alte concursuri de frumusețe. 

Denisa Hodișan se pregătește pentru unul dintre cele mai cunoscute competiții de frumusețe din întreaga lume. Ea va concura pentru titlul de Miss Planet și nu va avea o misiune ușoară. Va trebui să reprezinte țara noastră în fața mai multor frumuseți din mai multe țări.

„Miss Planet este cel mai mare concurs de Miss la care am participat până acum. Este un concurs Miss şi Mister şi are ca participanţi reprezentanţi din toate colţurile lumii. Se diferențiază de celelalte concursui la care am participat până acum prin diversitatea probelor şi prin faptul că probele au loc în fiecare zi, nu doar la Finală. Nu mă sperie deloc acest aspect, dimpotrivă! Privesc acest concurs atât ca pe o provocare, cât şi ca pe o oportunitate de dezvoltare multilaterală”, a declarat Denisa pentru bihon.ro

Pe lângă clasicele probe de constume de baie şi rochii de seară, participanţii la Miss Planet sunt implicaţi în activităţi cu scop caritabil şi de salvare a mediului înconjurător. Aceştia vor fi supuşi unui interviu cu întrebări de cultură generală, dar şi unei probe de talent.

„Cel mai greu mi-a fost să mă pregătesc pentru momentul de talent deoarece, fiind în domeniul modei de aproximativ 7 ani, nu am avut timp să dezvolt şi altă artă, iar pentru un neprofesionist în ale dansului timpul a fost cam scurt şi am avut mici dificultăţi” povestește tânăra.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More