Take a fresh look at your lifestyle.

Descopera beneficiile produselor oferite direct de natura, in noul magazin online Naturalis-Market

Din aceasta toamna, lantul de magazine Naturalis , cu puncte de vanzare in mai multe judete, isi prezinta oferta de produse naturiste si in mediul online – prin lansarea shop-ului online Naturalis-Market.ro. Noul magazin virtual comercializeaza mii de produse cu specific bio/eco, indeosebi din gamele alimentare ori cosmetice, dar si sanitare, de igiena si de curatenie.

Din aceasta toamna, lantul de magazine Naturalis, cu puncte de vanzare in mai multe judete, isi prezinta oferta de produse naturiste si in mediul online – prin lansarea shop-ului online Naturalis-Market.ro. Noul magazin virtual comercializeaza mii de produse cu specific bio/eco, indeosebi din gamele alimentare ori cosmetice, dar si sanitare, de igiena si de curatenie.

Deja extinse in sase resedinte de judet in Romania, magazinele Naturalis sunt preferatele miilor de clienti ce le trec zilnic pragul – astfel, aceste puncte de vanzare sunt distribuite in special in zonele de nord, vest si centru ale tarii:

– Baia Mare (magazine in centrul comercial Vivo Mall si in supermarket-ul Billa)

– Satu Mare (centrul comercial Shopping Plaza)

– Cluj Napoca (centrul comercial Winmarkt – Big Manastur)

– Alba Iulia (centrul comercial Alba Mall)

– Arad (centrul comercial Atrium Mall).

Misiunea magazinului Naturalis-Market.ro este de a aduce clientilor din intreaga tara o gama cat mai variata de produse naturale , ce pot sa fie utilizate in fiecare domeniu al vietii acestora si a familiilor. Pentru a raspunde nevoilor si dorintelor clientilor, stocurile magazinului sunt constant improspatate cu noi produse romanesti dar si straine.

Astfel, principalele categorii ale site-ului nostru includ:

– Produse alimentare: de la ceaiuri bio si naturale, pana la lapte vegetal, seminte si fructe uscate, siropuri, sucuri pana la boabe pentru germinat

– Produse cosmetice naturale: seturi cadouri pentru doamne sau domni, creme, solutii pentru ten, produse de igiena

– Produse pentru sarcina si alaptare

– Produse sanitare, medicale si de curatenie

– Suplimente si remedii, grupate in functie de afectiuni sau nevoi

Pentru a se bucura de o experienta de achizitie cat mai placuta, clientii magazinului pot sa profite de urmatoarele avantaje, disponibile online:

1. Transport gratuit la comenzi ce depasesc valoare de 200 lei

2. Impachetare premium – orice comanda poate fi ambalata ca un cadou special, pentru cei dragi

3. Retur gratuit – 30 de zile pentru a returna produsele

4. Cautare rapida in site – fie dupa numele produsului, fie dupa afectiune sau nevoie specifica

5. Sortarea produselor din categorii/subcategorii in functie de popularitate, pret, discount, rating sau recomandare (in functie de istoricul clientului)

Pentru a gasi mai usor remediile de care ai nevoie in afectiunea, boala ori problemele tale, magazinul iti prezinta si cateva scurtaturi directe – astfel, chiar de pe prima pagina, vei gasi linkuri rapide catre produsele recomandate pentru anumite tratamente, cure, ori pentru utilizare zilnica. Astfel, poti gasi mai usor suplimentele pentru o mobilitate mai buna/ produse pentru un spa de neuitat, in caldura propriului camin si altele. De asemenea, informatiile si articolele postate pe blogul siteului iti pot fi de un real folos!

Redescopera beneficiile naturii in forma sa cea mai pura, in noul magazin online Naturalis-Market.ro!

Despre NATURALIS Market

Naturalis nu este doar un magazin online, ci este in primul rand un lant de magazine naturiste cu activitate in mai multe resedinte de judet: Baia Mare, Satu Mare, Cluj Napoca, Alba Iulia si Arad.

Taguri: Baia Mare,  produse naturiste,  naturale,  produse eco,  naturalis market,  naturalis,  magazin produse bio

Sursa: centrul de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More