Take a fresh look at your lifestyle.

Descoperă Complexul Darina din Sâncraiu de Mureș

O vacanță cu adevărat odihnitoare si relaxantă, înseamnă, în primul rândm alegerea unui loc ferit de gălăgia și aglomerația urbană. Pentru cei care caută un astfel de loc îl pot găsi, situate la marginea Tîrgu Mureșului, în complexul turistic Darina. Fie că este vorba despre turism, agrement, o călătorie de afaceri sau un team building, complexul este o gazdă primitoare.

Aflat în comuna Sâncrai, la 5 minute de Târgu Mureș, și la aproximativ 30 de minute de Aeroportul Transilvania, complexul Darina este singurul loc din județul Mureș unde musafirii beneficiază, pe lângă condiții optime de cazare si masă, de multe alte servicii: piscină, saună, masaj, lac de pescuit populat cu crap, caraș si somn.

La toate acestea se adaugă peisajul minunat, grație amplasării complexului pe o colină, la marginea pădurii și posibilitatea de a admira mai multe animale și păsări precum: căprioare,iepuri, fazani, păuni, câini de rasă, etc. aflate într-o mică grădină Zoo, amenajaă aproape de hotelul Laguna, în incinta complexului.

Restaurantele din complexul Darina oferă soluții optime pentru nunți cu număr mare de invitați, pentru cei care doresc nunțipe lac, sau orice alt eveniment pretențios.

Musafirii care vor să vadă cele mai interesante puncte turistice ale județului Mureș pot pleca zilnic în excursii la obiective precum; Cetățile Medievale din Tîrgu Mureș și Sighișoara, Stațiunea Balneară Sovata, Salina Praid, Castelul de vânătoare de la Lăpușna.

Tarifele de cazare și masă sunt cel puțin la fel de atractive precum oferta complexă de servicii.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More