Take a fresh look at your lifestyle.

Descoperă orașul Dubai de la înălțime!

Dubaiul este cunoscut și mediatizat ca fiind un oraș al luxului, al modernismului și al inovatiilor arhitecturale, dar pentru a înțelege ca și turist această titulatură ai nevoie de o privire panoramică asupra acestuia.

Vlogul de călătorii, Morgo Travel, ne învită să descoperim Dubaiul altfel, printr-un tur panoramic cu avionul deasupra celor mai importante obiective turistice ale orașului! Astfel, timp de 6 minute vom zbura și noi alături de Morgo și vom admira faimoasele construcții unice în lume precum: Burj al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume și Insula Palmier, prima insulă artificială construită în lume. Observăm așadar, că acest oraș tinde să se evidențieze prin grandoare și unicitate și așa cum și Morgo ne povestește în vlogul ei, se pare că Dubaiul a fost gândit și proiectat pentru a fi admirat de la înălțime.

Acestea fiind spuse, până ajungem și noi în Dubai, vă invităm să descoperim această destinație turistică alături de Morgo Travel Vlog:

Despre Morgo Travel Vlog

Andrada Morgovan, ‘’Morgo’’, este persoana care a dat naștere acestui vlog de călătorii din pasiunea si curiozitatea de a descoperii lumea. Originară din Romania, Morgo, a hotărât să pornească în aventură și să se plimbe dintr-un oraș în altul, dintr-o țară în alta, pentru a ne prezenta frumusețile lumii și pentru a ne deschide apetitul pentru călătorit. Pe Morgo o puteți găsi pe 2 canale de Youtube, unul în Engleză, Morgo Travel și unul în română, Morgo Călătorește, ambele fiind relativ la început, așa că dacă vă place ceea ce vă prezintă, nu ezitați să o urmăriți:

MORGO TRAVEL: https://www.youtube.com/channel/UCnTeaMzf52s_5PMEfxt1HyA

MORGO CĂLĂTOREȘTE: https://www.youtube.com/channel/UCIKvInacB851kFe-snyH5pw

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More