Take a fresh look at your lifestyle.

Ischgl metropola lifestyle-ului alpin (Tirol-Austria)

În Ischgl din valea Paznaun, Tirol, poți nu doar să schiezi într-una din cele mai mari regiuni de schi din Alpi, ci și să te mega-distrezi la cel mai înalt nivel.

Amplasarea
Stațiunea Ischgl, cu o populație de doar 1600 de locuitori, este cel mai cunoscut loc din regiunea Paznaun, vestul Tirolului. Se află la o altitudine de 1.377 m într-o vale însorită poziționată între Alpii Silvretta și Alpii Verwall. Comunitățile învecinate sunt Galtür, Kappl și See.

Zona de parcare ușurează traficul din centru
Parcarea este permisă locuitorilor și oaspeților care vor găsi de-a lungul șoselei federale B188 o zonă de parcare modernă care dispune de 600 de locuri. Tunelul pietonal subteran lung de 130 m – tunelul Prenner – formează o legătură directă cu telecabina 3-S-Pardatschgratbahn care, în mai puțin de 10 minute, ajunge direct la pârtia Pardatschgrat aflată la altitudinea de 2.600 m. Linia de autobuze completează posibilitățile de transport. Acest lucru înseamnă că ora de vârf în districtul Prenner este dimineața, iar centrul va fi considerabil mai liber.

Plăceri gastronomice printre bonete și stele
Ischgl nu numai că este o metropolă a stilului de viață, ci și un centru al bucătăriei alpine. În destinația dedicată sporturilor de iarnă aflată în Paznun se găsesc numeroase restaurante premiate. Restaurantul Paznaunerstube de la hotelul Trofana Royal condus de bucătarul-șef Martin Sieberer a primit 18 puncte „Gault Millau” și 3 bonete.

Alpenhaus: cabana VIP cu vedere panoramică
Un pont culinar ar fi Alpenhaus, aflat pe pârtia Idalp, unde experiențele culinare și luxul sunt la cel mai înalt nivel. Aici se ajunge cu telecabinele Silvrettabahn și Fimbabahn. Acest restaurant șarmant cu design alpin își răsfață oaspeții cu delicatese excepționale la parter, precum Kaiserschmarrn și preparate proaspăt făcute pe grătar cu cărbuni. Ca un adevărat templu culinar de primă clasă aflat printre zăpezi, Alpenhaus are și propriul „Mountain VIP Club” cu un număr maxim de 300 de membri. În zona exclusivistă de lounge, oaspeții se pot bucura de panorama impresionantă a Alpilor Silvretta într-o atmosferă relaxată și privată. Printre avantajele pe care membrii le au se numără propriul card VIP la telecabina Silvrettabahn, un ghid personal al Școlii de Schi Ischgl, posibilități de a testa gratuit cele mai noi schiuri și plăci de snowboard, precum și acces gratuit la depozite pentru echipamente de iarnă aflate pe munte și în vale. Înregistrarea pentru obținerea calității de membru se face direct la Mountain VIP Club,, la adresa m.vipclub@silvretta.at.

Ischgl: après-ski și viață de noapte
Activitățile continuă și în afara pârtiei după ce s-a încheiat ziua de schi. Nicăieri în spațiul alpin nu vei activități mai relaxante după o zi de schi așa cum sunt în Ischgl. Diversitatea localurilor alpine și a stilurilor este cu adevărat unică. Același lucru este valabil și pentru cluburile de noapte unde petrecăreții pot dansa până dimineață. Cui îi place liniștea poate apela la ofertele generoase ale hotelurilor sau la Centrul Silvretta.

Noaptea la săniuș
Highlight-ul nopții în Ischgl este derdelușul cu nocturnă a cărui linie de start se află la stația montană a telecabinei Silvrettabahn. Derdelușul de noapte lung de șapte kilometri cu o diferență de nivel de peste 950 m, ajunge până în vale și se numără printre cele mai lungi derdelușuri din Alpi. Dacă vremea este bună, derdelușul este mereu deschis lunea și miercurea, de la mijlocul lunii decembrie până la mijlocul lunii aprilie și este un loc ideal pentru iubitorii de viteză. Un bilet pentru o călătorie cu telecabina Silvrettabahn costă 14 euro pentru adulți și 8,50 euro pentru copii. Sugestie pentru familii: copiii până în 16 ani merg gratis dacă sunt însoțiți de părinți. Pentru închirierea unei săniuțe, prețul este de 9 euro pentru adulți și 4,50 euro pentru copii de persoană și sanie. Mai multe informații găsești accesând www.ischgl.com.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More