Take a fresh look at your lifestyle.

Destinatie noua de pe Aeroportul Timisoara: Tunisia

Reprezentantii Aeroportului International ”Traian Vuia” din Timisoara au anuntat ca printre noutatile acestei veri se numara cursele charter spre Tunisia (Hammamet).

Vor fi curse saptamanale, spre aceasta destinatie, sambata, incepand din 25 mai.

Hammamet este un oras-statiune de pe coasta Marii Mediterane situat la 65 km de capitala Tunis, in partea de sud est a peninsulei Cap Bon. Dupa cum spune si denumirea (hammam insemnand baie in limba turca), plajele intinse, apa clara si calda au facut din aceasta zona o destinatie favorita inca din vremuri indepartate.

De la inceputul secolului al XX-lea orasul devine una dintre statiunile turistice reprezentative ale tarii. Ca majoritatea oraselor tunisiene, si Hammamet are o Medina inconjurata de fortificatii si datand din secolul al XV-lea, cu fortareata sa (casbah) si nelipsitul souk.

Sunt doua axe principale in Hammamet: bulevardul Habib Bourguiba si bulevardul Republicii, foarte aproape de centrul orasului. La vest se afla Kasbah, iar la nord Piata Eroilor, unde se afla un mic monument asemanator turnului Eiffel, in amintirea eroilor cazuti in razboiul de independenta.

Viata de noapte din Hammamet este spectaculoasa si la fel de faimoasa ca si plajele. Puteti circula cu usurinta prin oras, cu taxiul sau cu trenul Noddy, amandoua fiind ieftine.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More