Take a fresh look at your lifestyle.

Deto xifiere în natură

0

Stilul de viață contemporan supune organismul uman la grele încercări, prin infinite tentații și obiceiuri nocive, în toate aspectele de rutină sau situații speciale. Prin alimentație necorespunzătoare, nivel de stres ridicat, sedentarism și, mai ales, prin lipsa de informare, corpul acumulează un nivel ridicat de toxine care, în timp, afectează starea de sănătate. Pentru a lupta cu acest proces dăunător, detoxifierea, abordată dintr-o perspectivă inteligentă, aduce rezultatele dorite pentru funcționarea optimă și în deplină sănătate a organismului.

Despre detoxifiere se vorbește în multe feluri, de la diete pe bază de fibre sau sucuri până la proceduri executate în clinici medicale. Toate aceste încercări care propun rezultate rapide implică, însă, un efort major din partea persoanei supuse acestor proceduri. Totuși, detoxifierea este un procedeu mult mai complex care poate fi abordat din mai multe părți pentru a obține cu adevărat rezultate optime. Soluția simplă, plăcută și eficientă este propusă de către specialiștii de la SunGarden Golf & Spa Resort, prin noul program Detox disponibil din această toamnă.

Începe o viață sănătoasă la SunGarden Golf & Spa Resort!
Acest colț de Rai, situat în mijlocul unei păduri din apropierea orașului Cluj, inițiază procesul de purificare doar prin simpla vizită aici. Aerul curat pe care îl respiri la o simplă plimbare pe domeniul de 40 de hectare, pe marginea lacurilor sau pe cărările din pădure, liniștea naturii care te înconjoară, completate de ritualurile de relaxare din incinta Spa-ului, toate ajută la detoxifierea trupului și sufletului. Programul pe care îl propun specialiștii de la SunGarden este personalizat pentru fiecare client, ceea ce garantează rezultatele dedicate. Programul poate fi conceput la nivel individual sau pentru cupluri sau grupuri mai mari de persoane, pe baza unui chestionar special care oferă specialiștilor detalii complete despre starea de sănătate a clientului, stilul de viață, nevoile și obiectivele acestuia. Există variante de programe atât pentru o zi cât și pentru mai multe zile, care implică și cazare în incinta resortului, în care sunt incluse etape diferite ale unei detoxifieri complete.

Vacanță pentru plăcere și detoxifiere
Evadarea din stresul cotidian este primul pas către purificare. Este demonstrat faptul că reprizele de odihnă profundă susțin sănătatea și imunitatea. Asociația Națională de Somnologie afirmă că un adult are nevoie de 7 până la 9 ore de somn pe noapte pentru a reduce nivelul de stres și pentru a menține funcțiile corpului în condiții optime. Un program care include și cazare la SunGarden garantează odihnă plăcută. Dacă ai făcut deja primul pas, e momentul să-ți personalizezi pachetul de detoxifiere împreună cu un consilier personal pe care tot cei de la SunGarden ți-l pun la dispoziție. Programul este împărțit pe etape care cuprind toate aspectele esențiale pentru o minte și un trup sănătoase.

Programe de purificare
Corpul tău va trece la un alt nivel de viață, mult mai plăcut și mai sănătos, cu ajutorul specialiștilor de la SunGarden. Programul de nutriție începe cu stabilirea unui meniu adaptat nevoilor fiecărui client, pe bază de limonade, fresh-uri, smoothie-uri, ceaiuri, administrat ulterior pe baza unui program strict. Procesul natural de detoxifiere începe în ficat și un mod eficient de a-l ajuta este prin hidratare cu apă cu lămâie, castravete, mentă sau orice alt fruct preferat. Ceaiul verde este, de asemenea, bogat în antioxidanți, iar beneficiile sale devin vizibile de la două cești pe zi. Iar fresh-urile și smoothie-urile din fructe de sezon aduc un aport de vitamina C care întărește imunitatea și ajută la buna funcționare a creierului.

Programul sportiv, care include antrenamente outdoor sau indoor, aquagym și activități în aer liber – tenis, volei, fotbal, golf, drumeții sau yoga – vine în completarea programului de nutriție. Pentru că atunci când faci sport, toxinele sunt eliminate prin plămâni în procesul de respirație și prin piele în procesul de transpirație. De asemenea, yoga este o modalitate ideală pentru detoxifierea trupului și spiritului. Mișcările care implică răsuciri stimulează tiroida și tractul digestiv, în timp ce exercițiile de respirație profundă și prelungită ajută la eliminarea toxinelor din corp, prin căile respiratorii. Mai mult decât atât, eliminarea gândurilor negative și înlocuirea lor cu o gândire pozitivă intensifică detoxifierea. În acest sens există programul Mind Detox care se realizează în camerele de relaxare, de meditație, de cromoterapie sau aromaterapie, disponibile în incinta
Spa-ulu SunGarden.
În ajutorul acestui program sportiv vin terapiile de relaxare – ritualuri
de relaxare și detoxifiere, masaje, tratamente, reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj terapeutic. Este la fel de important să îți cureți atât mintea cât și trupul, iar tehnicile de relaxare contribuie în acest sens. Detoxifierea cu ajutorul saunelor este o altă etapă importantă în acest proces. Așa cum spuneam mai devreme, majoritatea toxinelor sunt eliminate prin piele în procesul de transpirație. La SunGarden Golf & Spa Resort poți beneficia de baia turcească, sauna cu infraroșu, cea cu sare sau ce aromată, bio sauna sau sauna finlandeză.
Detox-ul Motivațional are, de asemenea, un rol important în reușita întregului proces. La SunGarden Detox beneficiezi de cărți și materiale motivaționale, discuții despre nutriție și welness. Pentru a te putea bucura din plin de o vacanță de detoxifiere, tot ce trebuie să faci este să trimiți o solicitare prin email, iar specialiștii de la SunGarden îți vor trimite chestionarul aferent și, ulterior, oferta de preț personalizată.

www.sungardenresort.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More