Take a fresh look at your lifestyle.

Din 21 martie 2019, la Grand Cinema & More, Anca Țurcașiu o interpretează pe mama profesorului Higgins în musicalul „My Fair Lady”

Anca Țurcașiu se întâlnește pentru a doua oară cu Horia Brenciu pe scena unui musical. Din 21 martie, artista o va interpreta pe Mrs. Higgins, mama profesorului de fonetică, Mr. Higgins.  

Rolul doamnei Higgins, unul foarte ofertant pentru mine, mă solicită foarte mult pentru că este un contre-emploi. Aștept cu nerăbdare reîntâlnirea cu regizorul Răzvan Ioan Dincă și cu minunata coregrafă Violeta Dincă, o colaborare pe care o doream chiar de la premieră. Faptul că am intrat acum în acest spectacol este o mare bucurie pentru mine, iar revederea cu Horia Brenciu, în calitate de fiu de această dată, va fi ceva cu totul și cu totul special. Abia aștept repetițiile, abia aștept spectacolul și pot să spun că este un început de an extrem de fericit pentru mine din punctul acesta de vedere. Un nou proiect înseamnă mare bucurie în viața mea”, spune Anca Țurcașiu. Ea adaugă faptul că „My Fair Lady” este cel de-al șaptelea musical în care joacă și spune că își dorește să existe cât mai multe spectacole de acest gen în cariera ei.

Alături de Anca, personajul Mrs. Higgins va fi interpretat, de asemenea, și de Aura Călărașu, cunoscută cinefililor din producțiile „Din dragoste cu cele mai bune intenții”, „Portretul luptătorului la tinerețe”, „California Dreamin’”, „ Marilena de la P7”, „Ryna” sau serialul „Cu un pas înainte”.

În rolul profesorului Higgins, cei care nu vor rata spectacolele „My Fair Lady” din luna martie, îl vor vedea atât pe Horia Brenciu, cât și pe actorul Ernest Fazekas, care a tradus și adaptat textul musicalului în limba română.

Toți cei care vor dori să se bucure de povestea celebrei transformări prin care trece Eliza Doolittle, de la florăreasă la o adevărată lady, pot achiziționa bilete pentru unul dintre cele șase spectacole din 21 și 22 martie, de la ora 20:00, iar din 23 și 24 martie, de la orele 15:00 și 20:30. Acestea au fost puse în vânzare pe www.grandentertainment.ro și www.iabilet.ro 

Mai multe detalii despre musicalul care se va juca la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, cei interesați pot afla de pe site-ul oficial, www.myfairladythemusical.ro.

Distribuția din acest an va cuprinde două nume noi: Horia Brenciu și Anca Țurcașiu care îi vor interpreta, alături de Ernest Fazekas și de Aura Călărașu pe Henry Higgins, respectiv Mrs. Higgins. În celelalte roluri, spectatorii îi pot vedea pe Irina Baianț și Ana Maria Georgescu (în rolul Elizei Doolittle), pe Ernest Fazekas și Adrian Nour (Colonelul Pickering), Ionuț Burlan (Alfred Doolittle), Oana Rusu (Mrs. Pearce), Filip Ristovski (Freddy Esynford Hill) și pe Ovidiu Usvat (Zoltan Karpathy).

Actuala montare a spectacolului „My Fair Lady” a fost pusă prima dată în scenă în 2016, cu ocazia împlinii a 60 de ani de la premiera mondială. -latin;mso-b

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More