Take a fresh look at your lifestyle.

Directive europene: Pungile din plastic vor fi înlocuite cu pungi hartie

Începând cu vara acestui an, folosirea de pungi din plastic va fi interzisă în România. Asta după ce Comisia Europeană a adoptat prima strategie la nivel european privind materialele plastice.

O alternativă deloc costisitoare pentru a înlocui pungi din plastic o reprezintă folosirea de pungi hartie. Pungi hârtie sunt disponibile în diferite dimensiuni, variind de la pungi de cadouri  la pungi foarte mari.

Pe lângă faptul că pungi hartie vin în ajutorul mediului, salvând până la 300 milioane de copaci, hârtia reciclată este un plus și pentru economie. Există mai multe variante care pot înlocui cu succes pungi plastic. Este vorba de pungi hartie albă, pungi hartie kraft și pungi de cadouri.

Pungi hartie kraft, rezistente și durabile

Pungi hartie kraft se bucură de o mare popularitate pentru că sunt construite 100% din hârtie reciclată și sunt foarte rezistente și durabile. Acestea pot reprezenta o variantă la îndemână pentru înlocuirea de pungi din plastic din vara acestui an. Produsele pot fi ușor folosite în magazinele de cadouri, farmacii, magazine alimentare sau magazine de îmbrăcăminte.

Datorită proprietății  pungilor de a păstra alimentele calde mai mult timp, pungi hartie kraft pot fi folosite și în industria de panificație sau cofetării. Mânerele împletite ale acestor produse oferă o mai mare stabilitate și siguranță.

Pungile de cadouri, ideale pentru momente festive

Pungi hartie cadouri sunt ideale pentru momente festive și pentru a realiza cadouri personalizate. Acestea sunt fabricate dintr-o hârtie de calitate înaltă, având mânere de tip sfoară. Se integrează cu succes în magazinele de cadouri, pentru fiecare ocazie, vacanță, pentru cadouri de nuntă, zile de naștere și evenimente speciale.

Spre deosebire de pungi din plastic, pungi hartie sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Ele vor crea o percepție pozitivă în mintea clienților tăi. Acest lucru va demonstra și angajamentul tău pentru cauză. Când utilizezi pungi hartie, vei arăta inițiativa de a salva copaci și de a ajuta mediul înconjurător.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More