Take a fresh look at your lifestyle.

Divertiland Water Park – unui nou sezon de distractie

Este cel de-al 6-lea an in care cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania isi asteapta vizitatorii cu o gama variata de atractii si facilitati de inalta calitate la preturi deosebit de competitive.

Entuziastii verii se vor putea bucura in voie de-a lungul sezonului de cele 22 tobogane cu flux continuu de apa, piscina cu valuri, piscina de dimensiuni olimpice, cele 2 piscine pentru copii, Lazy River, plaja cu nisip, terenul de volei si zona de joaca pentru copii. Clientii Divertiland Water Park vor avea la dispozitie sezlonguri, umbrele de soare, pavilioane dedicate evenimentelor si casete de valori.

Pentru a aduce un plus de satisfactie clientilor, una dintre noutatile parcului acvatic in sezonul 2018 consta in optimizarea serviciilor de baruri si restaurante. Vizitatorii Divertiland Water Park vor putea sa-si satisfaca preferintele sau curiozitatile culinare la restaurantele Trattoria Monza, Babanowaqe, Shrimpmania, Beraria Park, Santorini, Bistro 37-39, Raw Corner, Paella, Fabrica di Gelato si Fabrica de Mancare – branduri cu renume in sectorul food&beverages, operate de MGC Group.

In noul sezon, la Divertiland Water Park se va putea ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu transportul in comun: cu autobuzul RATB 137 de la statia Piata 21 Decembrie 1989 pana la statia Hornbach-KIKA, cu autobuzul RATB 236 de la statia Spitalul Universitar pana la statia Divertiland si cu trenul de la Gara de Nord sau Gara Basarab. De asemenea, parcul acvatic va pune la dispozitia vizitatorilor autobuze proprii ce vor pleca la fiecare 30 de minute din zona statiilor de metrou Precizei si Pacii.

Pentru confortul vizitatorilor, Divertiland Water Park, prin parteneriat, ofera la plecare serviciul  de transport persoane BlackCab, prin intermediul personalului de la casierie.

Alta inovatie implementata in sezonul 2018 consta in instalarea de statii de incarcare a masinilor cu propulsie electrica. Punctele de realimentare se vor gasi in parcarea de 1000 de locuri a parcului acvatic.

Divertiland Water Park pregateste pentru vara aceasta multe alte surprize ce vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare.

Parcul acvatic va fi deschis zilnic intre orele 10:00 si 20:00.

Biletele de acces pot fi achizitionate atat online pe pagina special dedicata de pe website-ul oficial al parcului de distractii cat si de la casieria Divertiland Water Park.

Abonamentele pentru intreg sezonul 2018 se pot cumpara exclusiv online. Oferta poate fi consultata pe www.divertiland.ro.

In aceasta vara, sunt motive nenumarate si pentru fiecare de a lua parte la aventura Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, locul in care entuziasmul zilelor insorite  uneste totul intr-o singura vibratie.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More