Take a fresh look at your lifestyle.

DO’S & DONT’S la bikini și costume de baie

A venit vara, soarele strălucește și temperaturile sar în aer. Fie că mergi în bikini sau în costum de baie la plajă, există unele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere. Pentru a nu greși și a fi la curent cu costumele de baie, am enumerat câteva Do’s & Dont’s pe această temă.

Do’s – Costumele de baie care avantajează!

Curaj pentru culoare! Bikinii colorați și costumele de baie cu imprimeu mare subliniază sentimentul de vară!

Combinații! Tot mai multe magazine oferă posibilitatea să combini partea de sus cu partea de jos; indiferent ce culoare sau model, totul poate fi combinat! Și cel mai bun lucru la această modă este faptul că pentru fiecare siluetă există o variantă.

Bronz fără dungi! Pentru a nu avea urme, femeile ar trebui să înlocuiască sutienul cu șnur cu un model fără bretele și unul cu bretele. Cine poartă un costum de baie cu bretele poate pur și simplu să își dea bretelele la o parte în timpul bronzării.

Croiala perfectă! Într-un bikini sau un costum de baie nu poți ascunde bine zonele problematice cunoscute. De aceea, la cumpărare se recomandă ca slipul și costumele de baie un pic mai mari; altfel există riscul ca marginile să lase urme în piele și să formeze zone pronunțate de grăsime, inestetice. Acest lucru nu trebuie să se întâmple!

Atenție, arsuri solare! Roșu ca racul nu este tocmai sexy! Să aveți întotdeauna la îndemână o cremă cu factor de protecție și să vă dați cu ea regulat, astfel încât să nu vă înroșiți. Arsuri Arsurile solare nu numai că nu sunt estetice și dor, ci periclitează și sănătatea.

Dont’s – De evitat pe plajă și în piscină

Modelul nepotrivit! Pentru fiecare siluetă există modelul de costum de baie perfect. Dacă femeia se lasă sfătuită de o expertă în costume de baie, înainte de a cumpăra, atunci șansele să își găsească modelul potrivit sunt mai mari, mai ales dacă magazinele au variante infinite de modele, culori și imprimeuri.

Bikinii sau costumele de baie prea strâmte, la care totul iese afară, sunt “interzise”.

Să trișezi un pic este permis – dar nu exagerați! Sutienele costumelor de baie cu burete pot arăta avantajos, dar femeile ar trebui totuși să țină cont ca acestea să stea lipite pe sâni și nu la distanță.

Lenjerie în loc de costume de baie pe plajă! Aceasta este categoric o greșeală, pentru că nu doar că pare ieftin, dar arată și caraghios. Lenjeria nu este făcută ca să fie folosită pe post de costum de baie.

Fotos: www.allyswimwear.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More