Take a fresh look at your lifestyle.

Drift Car – Noua distractie de la Waterboyz

Waterboyz, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind pe piata inca din anul 2011 in domeniul locurilor de joaca modulare, vine cu o noutate care tinde sa fie noua pasiune a copiiilor. Va prezentam Drift Car – o noua varianta de distractie pentru cei mici precum si o modalitate buna de a invata un copil mic totul despre controlul masinilor.

Copiilor, in special baietilor, le plac viteza, adrenalina si senzatiile tari, iar ceea ce se dovedeste a fi o joaca la inceput se poate transforma intr-un hobby si, mai tarziu, intr-un sport practicat cu regularitate. Sunt pe piata tot felul de vehicule pentru copii, de la biciclete la masinute electrice. In ultima vreme insa, karturile par a se bucura de cel mai mare succes. N-ar trebui sa refuzam copilului aceasta placere, de a avea un kart, daca vedem ca are chemare spre asta, daca este un spirit rebel caruia ii place sa petreaca mai mult timp in natura. Asta ar trebui sa ne bucure pentru ca nu va sta toata ziua cu tableta in mana sau in fata calculatorului.

Sa fim seriosi, cui nu-i place sa se plimbe cu masina si sa faca si mici driftulete, indiferent de varsta pe care o are?  Copiii sunt pasionati de masini de la cea mai mica varsta si acest lucru il confirma vanzarile mari de jocuri cu masinute.  Copiii adora sa simta ca sunt in masini, si ca participa la curse, fac diverse scheme fiind la volan, numai ca acest lucru se intapla de pe canapeaua de acasa. Dar cum ar fi ca toate aceste optiuni din lumea virtuala sa fie transpuse in realitate?

Waterboyz, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind pe piata inca din anul 2011 in domeniul locurilor de joaca modulare, vine cu o noutate care tinde sa fie noua pasiune a copiiilor. Va prezentam Drift Car – o noua varianta de distractie pentru cei mici precum si o modalitate buna de a invata un copil mic totul despre controlul masinilor. Cu patru roti montate pe colturi si o singura roata cu actionare electrica sub coloana de directie, Drift Car  poate transforma orice prescolar intr-un pilot de curse. Aceasta dispune si de o frana de mana mica disponibila si pentru alunecari mai mari. Design-ul unic, precum si confortabilitatea si capacitatea lui de curse fac o alegere optima pentru o plimbare sau o intrecere cu aceasta masinuta electrica.

Kartul electric pentru copii le ofera acestora posibilitatea de a face nenumarate drifturi si de a trece prin senzatii tari cu adrenalina la maxim ! acesta este perfect pentru parcuri, stranduri sau pentru piste amenajate si desigur pentru concursuri de karturi. Acesta este perfect daca copilul dumneavoastra se gandeste sa urmeze o cariera in lumea motorsporturilor, cand se recomanda sa se inceapa antrenamentele de tanar. Si din moment ce majoritatea copiilor mici nu pot vedea peste roata sau sa ajunga la pedale intr-o masina reala, karturile sunt optiunea cea mai logica.

Trebuie sa recunoastem ca sub forma de sport de performanta, kartingul este costisitor, dar este cale lunga pana acolo. Pentru moment totul este luat drept o joaca. Nu presupune investitii asa mari. Instrumentul de joaca este asigurat, nu-ti mai ramane decat sa observi daca, in timp, cel mic ramane pasionat de kart si viseaza sa practice sportul pe mai departe sau a fost doar un moft copilaresc. De cele mai multe ori, din acele mici mofturi, cum le numesc unii parinti, se nasc pasiuni si cariere de succes. 

Sursa: Comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More