Take a fresh look at your lifestyle.

THE DRUNKEN LORDS – un nou hot spot de party in Vama Veche

Interviu in editia print

După ce locația din Centrul Vechi al Capitalei a devenit una dintre cele mai asaltate de tineri consumatori de distracție din toate colțurile lumii, Cristi Opaiț, inițiatorul acestui proiect, a hotarât să extindă conceptul, pe timpul verii, şi la Marea Neagră.

Ce v-a determinat să deschideți o nouă locație The Drunken Lords în Vama Veche? De ce ați ales Vama şi nu Mamaia, de exemplu?

The Drunken Lords – Vama Veche a apărut din dorința firească de extindere a unui brand aflat în plină ascensiune, creat din pură pasiune, în urmă cu exact 4 ani de zile – primul local The Drunken Lords Centrul Vechi, Bucureşti. Am ales Vama Veche după o îndelungată analiză a preferințelor, în ceea ce priveşte Litoralul, a unui segment de clienți deja cristalizat. Convinşi de faptul că profilul clientului nostru rezonează cu spiritul boem şi uşor neconvențional al Vamei, aceasta a fost prima şi singura noastră opțiune.

Care este, de fapt, conceptul pe care ați mizat atunci când ați deschis primul The Drunken Lords în Bucureşti? Ați urmat un model din afară? Cum a început totul?

Conceptul cu care am pornit la drum este unul propriu, complex, însa deloc complicat, menit să vină în întâmpinarea nevoilor şi expectanțelor clienților. Nu credem neapărat în rețete ale succesului, însă credem cu tărie în îmbinarea perfectă a unei direcții muzicale constante, cu elemente de decor personalizate ce transmit poveşti şi vibrații pozitive, lumini perfecte, dar şi produse şi servire ireproşabile. Susținem şi promovăm conceptul de muzică live, îmbinându-l cu tematici atractive, astfel că în fiecare seară reuşim să mai scriem, alături de clienții noştri, o altă filă a poveştii. Ce oferiți în Vamă? De ce aleg tinerii de acolo să vină la The Drunken Lords? Aveți anumite seri cu petreceri specifice? The Drunken Lords – Vama Veche îşi propune să ofere clienților noştri, cel puțin aceeaşi experiență pe care o oferim în Bucureşti, bonusurile fiind, desigur, nisipul fin, marea şi briza. Propunem un concept-maraton de entertainment, în cadrul căruia aceiasi clienții să-şi poată începe diminețile cu o cafea şi să prindă şi răsăritul savurând un cocktail sau un pahar cu vin. La fel ca şi în localul din Bucureşti, avem seri-eveniment cu muzică live a unor artişti atent selecționați, program pe care îl puteți urmări pe pagina oficială de Facebook – Facebook.com/TheDrunkenLordsVamaVeche.

Care sunt băuturile signature ale localului?

Cocktailul-semnatură cu care ne mândrim cel mai mult, încă de la deschiderea The Drunken Lords Centrul Vechi Bucureşti, este Chileta, un mix special de whiskey Jameson, bere brună Silva, suc de lămâie, caramel şi scorțişoară. Acesteia i se alătură şi băuturi special create pentru The Drunken Lords – Vama Veche, care poartă nume de Lorzi, precum Lord John, Lord Harry sau Lord Alexan der. Recomandăm, bineînțeles, consumul moderat de cocktailuri, însă cu atitudine şi întotdeauna la umbra jobenului, accesoriu nelipsit din garderoba Lorzilor.

Câteva poveşti despre amenajare şi proveniența obiectelor de decor? Cum ați gândit locația din Vama Veche?

Încă de la început am creionat mental The Drunken Lords – Vama Veche ca pe o extensie a localului din Bucureşti, fiind conturat, însă, de accentele şi aerul estival caracteristice amplasării. Spațiul larg deschis către mare este definit de tonuri neutre de bej, grej, alb patinat, materialul natural predominant folosit fiind clasicul lemn. Personalitatea şi originalitatea locului sunt conferite, însă, de elementele-cheie de accesorizare şi anume, lămpile-joben, butoaiele de maturare whiskey, picturile cu Lorzi şi hărțile uriaşe şi mai ales, piesa din mijlocul localului, velierul cu ajutorul căruia Lorzii, în frunte cu Lord Octopus, au acostat în Vama Veche.

Cine frecventează de obicei The Drunken Lords? Cum arată publicul de aici?

De la deschiderea primului local The Drunken Lords din Bucureşti şi până în prezent am reuşit să cristalizăm un segment de clienți care mereu ne trec pragul cu convingerea că vor petrece o seară pe cinste alături de prieteni şi nu numai. Sunt oameni care apreciază muzica bună şi cărora le place să se distreze într-o manieră relaxată. The Drunken Lords reuşeşte să transmită emoție, scrie poveşti şi adună amintiri, iar pentru noi este tot ceea ce contează.

Cât timp va fi deschis localul din Vama Veche şi care sunt planurile de extindere a business-ului? V-ați gândit să deschideți şi în altă parte în țară?

Localul va fi deschis pe perioada estivală, data de închidere fiind condiționată direct şi de condițiile meteorologice de la sfârşitul verii. De asemenea, există discuții avansate în vederea deschiderii unui nou local The Drunken Lords în zona de nord a Bucureştiului.

Copyright: Dolce Vita Magazine

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More