Take a fresh look at your lifestyle.

Dubai – la plaja in mijlocul iernii

Daca visezi la plaja si shopping, hoteluri luxoase, masini de viteza si restaurante stralucitoare, la gradini extravangante si safari, Dubai este cea mai interesanta si apropiata destinatie exotice de noi.

Superbul oras din desert te va uimi. Dezvoltarea lui pe verticala este atat de intensa si ametitoare, incat vei fi fascinat. Hotelurile sunt noi si elegante, restaurantele servesc preparate din intreaga lume, poti vizita celebrul Burj Al Arab, poti merge in parcurile de distractie, in cluburi sau in pietele localnicilor. Mall-urile din Dubai sunt si ele recunoscute international! Orice ai visat vreodata poti face in Dubai si acesta este, cu siguranta, un oras pe care trebuie sa-l vezi!

Dubai este localizat in Golful Persic, in Peninsula Araba si este cel mai mare al doilea oras din UAE, dupa Abu Dhabi. Dubai este un important centru comercial si de afaceri, economia sa bazandu-se pe productia de petrol, pe turism, imobiliare si finante. El este renumit pentru dezvoltarile sale arhitecturale, pentru proiectele inovative si pentru luxul oferit turistilor.

Clima in Dubai este arida, cu veri extrem de fierbinti, cu vanturi puternice si temperaturi de peste 40 de grade. Cele mai multe zile din an sunt insorite. Iernile sunt placute, cu temperaturi cuprinse intre 19 si 24 de grade si 14 grade noaptea.

Iata ce sa vizitezi in Dubai:

– plimba-te pe stradutele Dubai-ului traditional in Bastakia Quarter
– relaxeaza-te pe plaja Al Mamzar
– mergi in safari in desert

– Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume
– celebrul Burj al Arab
– pietele traditionale (souk) din Deira
– Deira Clocktower, un obiectiv important al orasului
– mananca o shawarma in Deira sau Al Kamara
– distreaza-te in cluburile de noapte elegante din Dubai
– mergi la shopping intr-unul dintre mall-urile incredibile ale orasului
– mergi la un concert de Bedouin folk music
– cumpara suveniruri din Gold Souk
– ia un brunch cu sampanie din partea casei la unul din restaurantele orasului

Dubaiul este o destinatie turistica unica si un adevarat paradis al cumparaturilor. Orasul ocupa al doilea loc in lume in topul celor mai populare sejururi pentru shopping, dupa Statele Unite. Cu o lunga istorie in spate, astazi Dubaiul a devenit “Capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu” – de la souk-uri la Mall-uri, acesta le are pe toate si satisface nevoile fiecarui consumator.

Daca iti place sa negociezi, trebuie sa stii ca in Dubai, acest lucru e un “must” si face parte din distractia shopping-ului. Daca in buticuri, magazine cu electronice si supermarket-uri, preturile sunt fixe, in outlet-uri, negotul este un mod de viata.

Cele mai populare suveniruri sunt: ceainicurile de cafea arabice, sabii si cutite din argint, matanii, figurine din fildes, cutii pentru bijuterii, cufere decorate cu pietre pretioase, bijuterii din argint si aur, miniaturi din lemn si argint, covoare persane, mobila din lemn de trandafir si nuc, articole vestimentare si accesorii.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More