Take a fresh look at your lifestyle.

Dumbrava Vlăsiei devine locul de joacă al copiilor cu deficiențe de auz de la Fundația Light Into Europe

Verdeață multă, soare, un loc de joacă amenajat în mijlocul naturii, activități recreative și aer curat. De toate acestea se vor bucura vineri, pe 8 iunie, copiii cu deficiențe de auz de la Fundația Light Into Europe. Aceștia vor vizita Dumbrava Vlăsiei, acolo unde se va organiza pentru ei un program de joacă cu multe activități interesante, care să-i bucure și să-i stimuleze.

Dumbrava Vlăsiei devine locul de joacă al copiilor cu deficiențe de auz  de la Fundația Light Into Europe 1

Locul feeric aflat în mijlocul naturii oferă un cadru idilic și prietenos copiilor care se pot bucura de toate darurile naturii. Copiii vor avea ocazia să se implice în jocuri de echipă, să picteze, să interpreteze mici scenete și, cu puțin noroc, se vor putea bucura de apariția vreunui iepuraș sau căprioară care obișnuiesc uneori să traverseze Dumbrava.

Fundația Light Into Europe este o asociație caritabilă care a luat ființă în 1986 și care are drept cauză sprijinirea copiilor cu deficiențe de auz și vedere în Europa de Est, cu scopul de a le dezvolta abilitățile, de a crea oportunități pentru ei astfel încât să se integreze ca adulți responsabili în societate.

_______________

Dumbrava Vlăsiei este un proiect unic pe piața rezidențială din România. Localizat în nordul Bucureștiului, complexul rezidențial Dumbrava Vlăsiei se întinde pe aproximativ 90 de hectare și va cuprinde 5 sate distincte, conectate de un parc și înconjurate de o pădure deasă de stejari. Locul a fost gândit ca o comunitate autonomă, privată, oferind locuitorilor săi toate condițiile pentru a duce un stil de viață sănătos și de înaltă calitate, ce pune accentul pe tihnă și agrement. În Dumbrava Vlăsiei, importante birouri de arhitectură realizează proiecte spectaculoase, special concepute pentru acest complex, ce sprijină viziunea unei arhitecturi de excepție.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More