Take a fresh look at your lifestyle.

E timpul să stralucești cu aceste lenjerii intime – cu pietre, sclipici sau paiete

Lenjeria intimă este, cu siguranţă, piesa preferată de bărbaţi. Nu, nu la modul acela, ci evident ne referim la doamnele şi domnişoarele care o poartă. Domnii au tendinţa să complimenteze mai des acest articol vestimentar, decât orice altă geantă sau bluză nouă ţi-ai cumpărat. 

E timpul să stralucești cu aceste lenjerii intime - cu pietre, sclipici sau paiete 1 E timpul să stralucești cu aceste lenjerii intime - cu pietre, sclipici sau paiete 2 E timpul să stralucești cu aceste lenjerii intime - cu pietre, sclipici sau paiete 3

Valentine’s Day se apropie şi nu ştii ce cadou să-i faci partenerului? În anii trecuţi probabil ai optat pentru un ceas sau un parfum. Anul ăsta este timpul să faci o schimbare. Ce spui despre ideea noastră? Te costă mult mai puţin, iar efectul este garantat: îi va păcea la nebunie! De data aceasta, amândoi vă veţi bucura de moment, în egală măsură. Alege o lenjerie intimă care să te reprezinte, dar ţine cont şi de gusturile lui. Pentru că este vorba de un eveniment atât de important pentru îndrăgostiţi, şi ţinuta trebuie să fie pe măsură. Nu ai nicio limită. Debordează de creativitate şi combină cele mai sclipitoare elemente, dacă vrei să-i iei ochii partenerului, vorba aceea. Sutienele cu paiete acoperă puţin abdomenul şi stârnesc curiozitatea. Cu alte cuvinte, nu arăta totul din prima clipă, ci mizează pe o ţinută cât mai bogată din punct de vedere vizual. Ştii tu, un pic de mister nu strică niciodată.

Ai nevoie de un cadou şi pentru ziua lui de naştere. Ştim… nu poţi să-l surprinzi la fel de fiecare dată. Decizia îţi aparţine, noi doar te ajutăm cu ideile. Plus că o lenjerie nouă nu strică niciodată, cu atât mai puţin atunci când iubitul tău împlineşte o nouă vârstă. Improvizează şi oferă-i, pe lângă petrecerea aia super tare, şi o fantezie pe care amândoi o aşteptaţi de mult timp.

E timpul să stralucești cu aceste lenjerii intime - cu pietre, sclipici sau paiete 4E timpul să stralucești cu aceste lenjerii intime - cu pietre, sclipici sau paiete 5

Chiar dacă nu poţi purta mereu lenjeria intimă preferată, există aceste câteva ocazii importante la care se potriveşte de minune. Partea bună e că nu trebuie să te sfieşti când vine vorba de elementele mai mult sau mai puţin pompoase. Dress code-ul permite, în aceste situaţii, să ai o ţinută cât mai extravagantă. Pe lângă Valentine’s Day şi aniversări, petrecerea de Anul Nou este poate cel mai bun moment să străluceşti! Vine momentul când o să dai jos rochia cu care ai atras toate privirile celor din jur şi vei râmâne doar cu partenerul tău. Pune-ţi formele în evidenţă cu cele mai frumoase modele de lenjerie intimă, ca să ai parte de o noapte de neuitat. Îţi mai vindem un pont: roşul poartă noroc şi stârneşte pasiune!

Când vine vorba de lenjerie intimă, mătasea şi dantela primează întotdeauna. Poţi alege, însă, orice material vrei tu. Roşu, alb şi negru vor fi mereu în tendinţe, dar tu poţi combina culorile după bunul plac. Nu este un articol vestimentar, pe care să ţi-l poată complimenta oricine. Cu toate acestea, îţi garantăm că vei radia de fericire, pentru că automat te vei simţi mai sigură pe tine. Fie că te aşteaptă partenerul sau nu acasă, alege o lenjerie mai nonconformistă şi te vei simţi mult mai bine. Nu trebuie să ne crezi pe noi pe cuvânt, te vei convinge singură!

Cât timp a trecut de când te-ai gândit ultima dată la tine? Poate ai impresia că îţi acorzi suficient timp în fiecare zi, dar la final de săptămână simţi că nu e ce trebuie. Ai nevoie să îţi încarci bateriile, ca să poţi face faţă cu brio noilor provocări. Nu trebuie să te pregăteşti cu fast doar la ocazii. Fii spontană şi fă un obicei din a-ţi surprinde persoana iubită mai des. Cu siguranţă o să aprecieze efortul, iar relaţia voastră nu are decât de câştigat.

Sursa: lovestyle.ro

Fotos: www.artisansdamour.com

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More