Take a fresh look at your lifestyle.

Early Booking: Christian Tour lanseaza primele pachete de vacanta pentru 2019

Christian Tour este cea mai mare agentie turism din Romania, cu 40 de sedii in toata tara si o prezenta notabila inclusiv peste hotare – Europa si Statele Unite ale Americii (divizia online). Recent, aceasta agentie de turism a lansat programul Early Booking (First Minute).

In mare parte, perioada concediilor si a vacantelor pentru anul 2018 s-a incheiat odata cu trecerea sezonului estival. In afara de vacanta de iarna marcata de sarbatorile care urmeaza si un eventual city break de toamna, planurile de calatorie pe anul acesta au fost deja epuizate de catre majoritatea din noi. Pentru adevaratii pasionati de turism, insa, acesta este momentul in care se contureaza planurile de vacanta pentru urmatorul an, profitand de preturile speciale pentru rezervari timpurii sau de achitarea in rate a pachetului de vacanta dorit. Astfel, o agentie de turism profesionista, precum Christian Tour, si-a pregatit deja din timp o parte din ofertele pentru 2019.

Christian Tour este cea mai mare agentie turism din Romania, cu 40 de sedii in toata tara si o prezenta notabila inclusiv peste hotare – Europa si Statele Unite ale Americii (divizia online). Recent, aceasta agentie de turism a lansat programul Early Booking (First Minute). Iata, asadar, care sunt cele mai tentante destinatii de vacanta pentru 2019:

Tunisia – Descopera impreuna cu noi Tara Fericirii
Acesta este indemnul agentiei de turism Christian Tour, Tunisia fiind cap de lista in categoria vacantelor First Minute. Pentru aceasta destinatie, ofertele se impart astfel:
– charter avion Bucuresti, plecari in perioada 01.05 – 25.09.2019;
– charter avion Cluj-Napoca, plecari in perioada 12.06 – 18.09.2019;
– charter avion Arad, plecari in perioada 12.06 – 18.09.2019.

Turcia – Rasfat oriental cu doar 25 Euro la inscriere
Orice agentie de turism este familiarizata cu Turcia, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta. Astfel, tara situata pe doua continente nu putea lipsi din catalogul de vacante Early Booking 2019 lansat de Christian Tour, incluzand zbor cu avioane charter din diverse orase ale Romaniei: Bucuresti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Timisoara, Targu Mures, Oradea, Craiova, Iasi, Arad, Bacau.

Grecia – Plaje paradisiace, ape turcoaz si orase fermecatoare
Taramul insulelor si al zeilor este o alta destinatie care se regaseste in oferta agentiei de turism Christian Tour an de an. Pentru Grecia, in anul 2019 cel mai mare operator de chartere de avion din Romania ti-a pregatit mai multe variante, cu plecari din: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara. De asemenea, poti opta pentru un sejur cu autocarul sau un sejur individual.

Egipt – Bun venit in regatul faraonilor
Daca ti-ai propus ca anul urmator sa vizitezi aceasta tara misterioasa, acum e momentul sa-ti rezervi vacanta mult planuita, prin intermediul agentiei de turism Christian Tour! Pentru aceasta destinatie, ofertele se impart astfel:
– charter avion Bucuresti, plecari in perioada 06.01 – 29.09.2019;
– charter avion Cluj-Napoca, plecari in perioada 19.05 – 29.09.2019;
– charter avion Timisoara, plecari in perioada 24.05 – 27.09.2019;
– charter avion Iasi, plecari in perioada 24.05 – 27.09.2019;
– charter avion Suceava, plecari in perioada 24.05 – 20.09.2019.

Bulgaria – Vacante la un pret redus
Daca ai fost anul acesta in Bulgaria, cu siguranta vei dori sa repeti experienta si vara urmatoare. De ce? Datorita preturilor extrem de accesibile pentru aceasta destinatie tot mai indragita in randul romanilor. Profita din timp de ofertele First Minute!

Mai multe detalii despre aceste oferte gasesti pe site-ul oficial al operatorului sau poti apela la un consultant in orice agentie de turism Christian Tour din tara.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More