Take a fresh look at your lifestyle.

Ela Crăciun, în grila de vară a Itsy Bitsy FM

Mama blogger Ela Crăciun va intra, în această vară, în familia Itsy Bitsy FM, prin lansarea unui nou proiect radio cu titlul “Jurnal de sarcină”. Emisiunea-pastilă va aduce ascultătorilor trăirile și experiențele unei mame pe parcursul întregii sarcini și va intra din 25 iunie în grila radioului pentru părinți și copii, fiind difuzată marți și vineri dimineață de la 10:00. Acesta este primul proiect radio al Elei Crăciun și este inspirat din viața personală, vedeta-mămică anunțând în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată pentru a treia oară.

Ela Crăciun este autoarea blogului elacraciun.ro, desemnat anul trecut de către Forbes România cel mai citit blog de parenting. Experiența de a fi a treia oară mamă a inspirat-o pe Ela să dezvolte acest proiect împreună cu radioul cel mai ascultat de comunitatea de părinți din Romania și să aducă informații utile pentru viitorii părinți.

Pe parcursul sarcinii, Ela va împărtăși în direct la radio atât din experiența sa de femeie însărcinată, cât și alte informații utile viitorilor părinți. De asemenea, vedeta va răspunde întrebărilor ascultătorilor în articole şi video-uri realizate cu specialiști, pe blogul ei.

Noua emisiune-pastilă demarează o dată cu grila de vară Itsy Bisty FM şi va propune şi un concurs: să ghiciți greutatea pe care o va avea la naștere bebelușul Elei. Premiul este de 1.000 de euro și înscrierile în concurs se fac pe www.itsybitsy.ro sau pe aplicația gratuită ITSY BITSY FM.

Opinia multor oameni este că la a treia sarcină ar trebui să fie mai ușor. În realitate, lucrurile se schimbă în fiecare zi din punct de vedere medical, iar venirea pe lume a unui bebeluș nu este niciodată o menire simplă pentru o mamă. De când am aflat că sunt însărcinată am experimentat emoția ca și cum ar fi pentru prima dată, iar stângăcia și temerile unei mămici nu dispar odată cu experiența. De acum 12 ani, când eram la prima sarcină, tehnologia medicală a făcut un salt uriaș, iar informațiile de acum sunt mult mai generoase pentru părinți. Îmi doresc să aduc în această emisiune radio informații utile de la specialiști, care să ne îndrume către cele mai bune soluții pentru proaspetele familii.” a spus Ela Crăciun.

Proiectul radiofonic „Jurnal de sarcină” se va desfășura pe toată perioada sarcinii Elei și va aborda subiecte precum sănătatea fizică a mamei, temperarea emoțiilor și frica, naștere naturală versus cezariana, creșterea în greutate și alte subiecte relevante.

Noua grilă de vară Itsy Bitsy FM aduce atmosfera de vacanță ascultătorilor săi, indiferent dacă sunt acasă, la serviciu sau în trafic. Asculţi radio Itsy Bitsy şi te simţi ca şi cum ai fi pe plajă. Itsy, Bitsy şi Zăpă, în emisiunea  „Castele de nisip” (zilnic 18:00 – 20:00), invită copiii la joacă şi în concurs. Iar „Zăpă-Interviuri”şi „Meditaţii pentru părinţi sunt emisiunile care aduc zi de zi amuzament părinţilor, dar uneori îi şi pun pe gânduri, pentru că cei mici spun cu inocenţă şi curaj lucruri adevărate la care părinţii ar fi bine să reflecteze şi să înveţe.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucuresti si în pestejumătate din teritoriul României. Îl puteţi asculta oriunde şi oricând online, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore.  Itsy Bitsy a iniţiat şi obţinut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională pentru toţi românii.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More