Take a fresh look at your lifestyle.

Elektra Hotel Vama-Veche

Hotel Elektra**** – Vama Veche: restaurant, terasă, piscină, plajă privată, saună, hammam, sală fitness, loc de joacă pentru copii – iată doar câteva din motivele pentru care merită să ne vizitezi!

Pentru a oferi o experienta de neuitat, Elektra Vama Veche vine in intampinarea oaspetilor sai cu o propunere de eleganta si stil imbinand doua mari stiluri arhitecturale Victorian si Baroc. Elementele sunt armonios imbinate pentru a oferi confortul si placerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre.

Amplasamentul ingenios ales ofera tuturor oaspetilor camere cu vedere la mare si acces spre plaja privata special amenajata pentru a se bucura de un rasarit de soare la adapostul umbrelei de paie. Mobilierul din toate incaperile este din lemn masiv atent selectat pentru a se imbina armonios cu decoratiunile interioare de calitate superioara.

Zona destinata intampinarii oaspetilor este pregatita sa va introduca in atmosfera unui sejur de neuitat alaturi de noi. Va puteti relaxa in lounge sau pe terasa cu acces gratuit la internet WiFi iar barul hotelului va asteapta cu bauturi alese preparate atent de catre bartender-ul nostru.

http://hotel-elektra.ro
#hotelelektra #vamaveche

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More