Take a fresh look at your lifestyle.

Eu unde îmi comand rochia de mireasă?

0

Momentul unic din viața oricărei femei vine la pachet cu dileme în privința alegerii rochiei de mireasă, temei evenimentului, locației și, mai ales, în privința alegerii celor mai buni furnizori. Pentru a nu lăsa stresul și neîncrederea să te doboare în ziua nunții tale, am decis să te ghidam în alegerea rochiei de mireasă, cu servicii de înaltă calitate testate și rochii care au făcut femei fericite și au scris povești de dragoste și stil.

Rochia de mireasă nu este doar o simplă rochie pe care o porți o dată apoi o lași uitată într-un colț al dressingului. Rochia de mireasa trebuie să fie specială, să îndeplinească criterii exacte de dimensiuni și potrivire pe trup, de calitate și textură a materialelor, de croială și, mai ales, trebuie să te reprezinte întru totul, să îți confere confort dar, în egală măsură, să te pună în valoare și să te facă sa te simți specială. Par multe lucruri de bifat și misiunea pare imposibilă, însă nu și atunci când lucrezi cu designeri talentați, care înțeleg exact ce îți dorești de la rochia de mireasă și care pun suflet și migală în execuția ei. Un astfel de designer este Bianca Marcu, un om frumos care te așteaptă în atelierul său cochet din Timișoara, Rosa Bella Dress, cu inima deschisă și cu o mulțime de idei gata de pus în practică.

De ce să o alegi pe Bianca? 

În primul rând, atunci când îți configurezi rochia de mireasă, ai nevoie, pe lângă îndrumarea unui expert, de înțelegere, confort și relaxare pentru a putea alege înțelept. În atelierul Biancăi, te vei simți precum în vizită acasă la cea mai bună prietenă și veți răsfoi împreună cataloage cu tendințe în rochii de mireasă, veți gândi croieli care te avantajează, vei pipăi materiale, vei alege accesorii – pietre, mărgele, cristale, perle. Vei avea nevoie de timp să te decizi și de răbdarea sfătuitorul tău, iar Bianca ți le va oferi din plin și se va ocupa personal de tine, fără intermediari, de la alegerea modelului și luarea măsurilor până la livrarea rochiei. 



În al doilea rând, Rosa Bella Dress este singurul atelier de rochii de mireasă din lume care nu percepe avans la comandă. Astfel, poți merge oricând să configurezi și sa comanzi rochia, fără sa aștepți până ce vei avea un buget disponibil. Mai mult decât atât, îți poți stabili singură bugetul pentru rochia de mireasă. La Bianca, încrederea reciprocă este foarte importantă atât pentru confortul mental cât și pentru cel financiar al clientelor sale, astfel încât a implementat acest sistem de comandă fără avans pentru a le încuraja pe viitoarele mirese să comande o creație la ea în atelier. 

Calitate, de la design la componente de creație

Imaginația transpusă corect pe caracteristicile fiecărei femei în parte este esențială pentru ca rochia ta de mireasă să îți vină perfect și să te pună în valoare. Cu mulți ani de studiu și experiență aplicată cu mirese, Bianca este omul potrivit să te îmbrace în ziua nunții tale. Iar al doilea cel mai important element pentru o creație perfectă îl constituie calitatea materialelor folosite. Bianca lucrează cu furnizori din toată lumea, iar materialele pe care le folosește – tul, mătase naturală, organza, tafta – excelează în aspect, consistență și textură, astfel încât să cadă firesc și să creeze exact efectele care se vor a fi obținute. 

Execuția face diferența! 

Actul creației propriu-zise abia acum începe, iar Bianca Marcu se implică direct în obținerea produsului final. După crearea tiparelor și detaliilor de execuție pe care Bianca însăși le oferă atelierelor de producție cu care colaborează, rochia ajunge din nou în mâinile sale pentru personalizarea manuală cu broderie și aplicații de cristale și pietre. Bianca se implică trup și suflet în crearea fiecărei rochii, astfel încât fiecare mireasă să fie cea mai frumoasă în ziua nunții sale. 

De ce o iubesc miresele pe Bianca? 

Pentru că este caldă, sinceră, foarte talentată și pentru că le livrează rochia la care au visat. Mesajele pe care le primește zilnic vorbesc de la sine… 

„Dragă Bia, să știi că m-am simțit atât de frumoasă în rochiță! Dumnezeu mi te-a scos în cale ca să îmi faci o așa superbitate de rochie!” 

„Draga mea, îi mulțumesc Bunului Dumnezeu că am ales calea spre tine! Îți mulțumesc din suflet pentru răbdarea pe care ai avut-o, pentru rochia perfectă! M-ai ajutat să am ziua cea mai frumoasă din viața mea, m-am simțit ca o prințesă. Îți doresc din suflet ca și pe viitor să faci mii de mirese fericite!”

„Biaaaaa…. Am fost superbă! Îți mulțumesc din suflet pentru tot: accesorii, rochiță și pentru omul minunat care ești! M-am simțit ca o prințesă și asta datorită ție.”

„Hey, Bianca! Îți mulțumesc pentru superba rochie de mireasă! Am dansat toată noaptea, am și sărit în piscină cu ea, apoi la Trash the Dress, și e impecabilă. Multă lume m-a întrebat de unde am luat-o (sigur de la Paris). Le-am dat cu mare drag numele și adresa atelierului tău.”

„MULȚUMESC!! Un mare, mare Mulțumesc pentru ascultare, răbdare, profesionalism și pentru că datorită ție, om minunat, nu am avut parte de nicio urmă de îndoială în privința alegerii făcute. Ești minunată!”

www.rosabelladress.ro

www.facebook.com/weddingbiancamarcu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More