Take a fresh look at your lifestyle.

Every woman needs a secret

0

Geantă de lux cu secret

Situația generală a ratei dobânzii pe piețele internaționale determină tot mai mulți investitori să investească în active reale și mai ales în obiecte care pot fi revândute rapid dacă este necesar. Mystery Bag este o geantă care conține un secret valoros. Acest lucru nu numai că o face extrem de rară, dar o califică și ca investiție de valoare.

SEKRÈ mystery bag, Fotograf: Uli Funke

Gențile de mână de înaltă calitate au reușit să se stabilească ferm ca o investiție valoroasă, în special pentru femei, încă din anii ‘90. Volumul pieței, doar în această perioadă, a crescut în Europa cu până la 7% pe an, până la nivelul actual de aproximativ 4,6 miliarde de euro. Datorită prosperității crescânde pe piețele emergente din Asia și Rusia, experții se așteaptă, de asemenea, la o creștere cu două cifre pentru anii următori. Dar Internetul contribuie semnificativ și la această tendință. Rețelele de socializare, precum Facebook și Instagram, fac din sacoșele designerilor simboluri de statut râvnite, ceea ce a creat un adevărat hype, în special în rândul grupurilor țintă mai tinere.

O geantă exclusivistă de lux care este potrivită și ca investiție durabilă? Da, în loc de modele fanteziste și de mult bling-bling, marca de lux Sekrè setează, cu eticheta Mystery Bag, o stare de bine pură. În aceste genți au fost încorporate, într-un loc ascuns, manuscrise valoroase originale ale personalităților istorice din istoria mondială. În prezent sunt, printre altele, ediții cu documente de Marlene Dietrich, Grace Kelly, Brigitte Bardot, Charles Lindbergh, Giacomo Casanova, Charles Dickens, Împărați și Regi în program.

Astfel de artefacte rare nu numai că oferă genților o istorie specială, ci le fac extrem de dorite.

SEKRÈ mystery bag, Fotograf: Uli Funke

Mystery Bag achiziționează aceste scrieri rare la licitații, fundații sau colecții cu ajutorul unor experți ai scrierii de mână internaționali. Exponatele individuale pot atinge valoarea imobilelor. Prin urmare, înainte de fiecare achiziție se efectuează o verificare completă a autenticității. Apoi, manuscrisele sunt măsurate prin software și tăiate în bucăți mici, numerotate și sigilate individual. Acest proces se face în prezența unui notar. Gentile elaborate manual sunt apoi furnizate cu un certificat de autenticitate, o fotografie a artefactului complet și a informațiilor de fundal despre celebritatea în cauză.

Deoarece astfel de exponate rare nu pot fi reproduse, fiecare ediție este limitată automat la doar câteva exemplare. Aceasta exclude o nouă ediție – oricât de mare este cererea. Prima ediție, cu o scrisoare a reginei Victoria, din 1855, a fost vândută în câteva zile.

SEKRÈ mystery bag, Fotograf: Uli Funke

Prin conceptul său, Mystery Bag se adresează în primul rând femeilor care doresc să investească banii nu numai în valori mobiliare, ci și în active corporale, cu valoare ridicată a utilității și a imaginii. Spre deosebire de imobiliare, gențile de mână de înaltă calitate se pot transforma din nou în bani rapid. În anumite circumstanțe, rentabilitatea capitalului folosit în astfel de cazuri poate fi chiar mai mare.

În funcție de artefact, costul unei genți se situează între aproximativ 2.000 și aproximativ 5.000 Euro. Aceasta este o investiție accesibilă pentru un număr relativ mare de investitori.

În ultimii ani, cererea de genți de mână de lux ca investiție în numerar a crescut pe plan mondial. Aproape toate casele de licitații cunoscute se confruntă cu vânzări în creștere și prețuri în creștere în acest segment. Chiar și fondurile de investiții au intrat deja în această afacere.

Dacă ulterior o geantă va crește în valoare depinde, în primul rând, de cât de rară este. De exemplu, o ediție de doar 30 de genți la nivel mondial pentru un „Aviator No.1” cu o scriere de mână reală de Charles Lindbergh este de fapt extrem de rară.

Modelul acestei piețe este marca premium franceză Hermès, ale cărei genți pot ajunge deja la un sfert de milion de dolari la licitații.

www.sekrebag.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More