Take a fresh look at your lifestyle.

Ex – fotomodel elvețian cumpără Hotelul Ramada București Majestic

0

Compania elvețiană VISIONAPARTMENTS a achiziționat cu succes fostul hotel Ramada București Majestic și este unul dintre principalii jucători de pe piața imobiliară din România. Proprietatea cu 111 camere este situată în centrul plin de viață de pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi străzi istorice din București, cu faimosul oraș vechi care începe chiar în spatele clădirii.

Hotelul Ramada-Majestic din centrul Capitalei, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, primul din țară afiliat la brandul american Ramada, este luat în calcul să fie ajustat sub forma unei clădiri cu apartamente mobilate și zone de birouri comune, conform viziunii noului proprietar, o antreprenoare din Elveția denumită „regina supremă a apartamentului”, datorită specificului afacerii sale cu închirieri de apartamente pe termen lung.

Curs de expansiune chiar și în criză

Fostul Fotomodel Anja Graf este căsătorită cu românul Mihai-Daniel Burlacescu. În 2019 s-a mutat în România și a achiziționat un teren de 156.000 m2 lângă București, pentru a construi acolo un complex imobiliar multifuncțional. Acest proiect extraordinar promite o abordare inovatoare cu concepte creative care vor conduce compania într-un nou domeniu de afaceri în viitor.

Astăzi este fericită de ultima sa achiziție, prestigiosul fost hotel Ramada București Majestic: „În trecut, VISIONAPARTMENTS a cunoscut întotdeauna o creștere remarcabilă în perioade de criză. Acest moment a venit din nou; ne confruntăm cu o pandemie globală care nu numai că aduce multe provocări, ci oferă și oportunități unice. De aceea am decis să ne consolidăm prezența în România prin deschiderea unei noi case emblematice VISIONAPARTMENTS în inima Bucureștiului. ” La mai puțin de două săptămâni după ce compania și-a anunțat numeroasele noi proiecte în Elveția.

Facilitățile hotelului

Hotelul istoric a fost construit în 1920 și oferă 111 camere în inima Bucureștiului pe Calea Victoriei. Este, de asemenea, cazarea ideală pentru călătorii de afaceri care beneficiază nu numai de centrul de afaceri, ci și de spațiul pentru evenimente de 450 mp cu șase săli de ședințe, care sunt situate direct în hotel. Aceste facilități pot găzdui până la 300 de persoane. O sală de sport, o zonă de spa cu piscină și jacuzzi, un bar și două restaurante fac, de asemenea, parte din hotel. Deschiderea VISIONAPARTMENTS București este planificată pentru toamna anului 2021, după o reîmprospătare a facilităților existente.

Cine este VISIONAPARTMENTS?

VISIONAPARTMENTS este un expert în închirierea de apartamente amenajate elegant în întreaga lume. Compania fondată de Anja Graf în Elveția în 1999 s-a dezvoltat rapid de la un start-up la un lider elvețian de piață cu o prezență globală. Astăzi compania oferă soluții de viață temporară personalizate la peste 850 de locații comerciale din întreaga lume.

Visionapartments a fost lansat într-un context în care CEO-ul de astăzi, Anja Graf (44 de ani), la vârsta de 15 ani, a înființat cu mai mulți prieteni, propria agenție de modelling și căuta camere mobilate. In final hotărând să mobileze ea însăși apartamente și să își lanseze propria companie la vârsta de 21 de ani. „Când eram tânără, conduceam cu prietenii o agenție de modele și căutam mereu camere mobilate pentru fotomodele internaționale. Întrucât acestea erau greu de găsit – fie erau mult prea scumpe, fie pur și simplu prea urâte – am decis să amenajez singură camere simple. Când companii cunoscute m-au sunat brusc și m-au întrebat despre asta, am făcut „click” și s-a născut ideea de afaceri”, spune Graf.

Visionapartments Berlin – Germania

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More