Take a fresh look at your lifestyle.

Există un dress code atunci când joci golf? Totul despre codul vestimentar în Golf!

0

Una din regulile etichetei jocului de golf este desigur, codul vestimentar, care a fost supus modificărilor de la fondarea jocului de golf. Vestimentaţia golferilor reprezintă o parte importantă din decorul jocului, desigur, fiind o chestiune de gust ce purtați. Dar cum există reguli ale Vaticanului, asa există și reguli în golf.   

Este important, desigur, ca vestimentaţia golferilor să fie sportivă și confortabilă dar, adecvată să asigure si protectie în condiții meteorologice de ploaie sau vânt. Nu există linii directoare clare ca într-un internat strict, unde pot fi purtate doar îmbrăcăminte sau culori adecvate. Cel mai bine este să vă uitați pe site-ul respectiv al terenului de golf, unde doriți să jucați sau să vă informați. De cele mai multe ori gasiti informatii despre codul vestimentar în golf, dacă există unul special, pe site-ul terenului sau la intrarea în terenul de golf.  

În unele cluburi de golf, ca și în Vatican, se fac și compromise între femei și bărbați. Femeilor le este permis să poarte maiouri pe terenul de golf. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare întotdeauna vremea. La patru sau cinci ore de golf, un maiou ar putea provoca arsuri solare, pentru că pur si simplu puteti să uitati să reaplicaţi crema solară. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More