Take a fresh look at your lifestyle.

Fenomen astronomic foarte rar la sfârșitul lunii ianuarie

Pe  31 ianuarie vom fi martofii unui fenomen foarte rar: Dupa 150 de ani de la ultimul spectacol de acest gen, vom admira o Super Luna Albastră – Sângerie. De fapt, sunt trei fenomene care se suprapun.

Luna va fi cu 14% mai mare decât este de obicei și cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal.

De la ce vine numele fenomenului

Culoarea lunii nu va fi albastră, doar că va coincide şi cu eclipsa totală lunară, fenomen numit „luna sângerie”.

Totul se întâmplă când Pământul se află între Soare şi Lună, obligand, astfel, lumina solară să treacă prin atmosfera care filtreaza lumina albastră, lasand doar portocaliul și roșul.

Fenomenul va fi cel mai vizibil și spectaculos în partea de vest a Americii de Nord, în Asia, Australia și peste tot în emisfera estică.

Zodiile vor fi afectate

Această lună albatră-sângerie va avea un efect puternic în zona intimităţii. În momentul în care se va produce fenomenul, intensitatea emoţionată şi intuiţia vor fi mai intense. Este important ca fiecare zodie să se încarce pozitiv.

Cele trei evenimente astrale se petrec toate într-un spectacol ceresc total în data de 31 ianuarie.

Următoarea Lună Sângerie va fi pe 19 ianuarie 2019, va fi super lună, dar nu și albastră și va fi vizibilă în toată America.

Sursa: Antena 3

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More