Take a fresh look at your lifestyle.

Fenomenul Bella Hadid

6 / 100

În ziua de azi nu poți trece de top modelul Bella Hadid. În nenumărate campanii frumoasa brunetă strălucește. Nu a trecut mult timp de când sora mai mică a lui Gigi Hadid a pășit pentru prima dată pe podium pentru un show marca „Victoria’s Secret”. De atunci s-au întâmplat multe: tânăra de 20 de ani a ținut multe coperte importante, a defilat pentru designeri renumiți pe podium și se pare că avansează spre titlul de regina-campaniilor.

POVESTEA DE SUCCES A BELLEI

Indiferent dacă pe podiumul mondial sau în campaniile anuale ale designerilor renumiți, Bella Hadid este omniprezentă. Se pare că tânăra de 20 de ani și-a propus să deservească liniile marilor case de modă. Începând cu Bulgari și trecând la Max Mara și Zadig & Voltaire până la Giuseppe Zanotti, Bella Hadid le are pe toate. Tânăra frumoasă nu este doar actuală pentru designeri, ci și numărul 1. Chiar și marii fotografi au putut între timp să o câștige pentru Fan-Riege. Cercul de prieteni ai Bellei este citit precum o listă de oaspeți la o petrecere exclusivistă de modă. Kendall Jenner și modelul Emily Ratajkowski se află în cercul ei restrâns.

GENA DE MODELING A FAMILIEI HADID

Bella, de fapt Isabella Khair Hadid, nu este un caz unic în marele clan Hadid. Gena de modeling pare să se afle cu siguranță în această familie. Sora sa mai mare, Gigi Hadid a fost cu un an în urmă încoronată ca „Model of the year” de  Models.com și chiar și în 2018 își păstrează reputația. De când și-a făcut și Bella un nume, cele două frumuseți sunt rezervate de mulți designeri la pachet. Astfel s-au decis mai multe mărci să își completeze campaniile cu puterea Hadid. Și cel mai tânăr băiat din familia Hadid, Anwar Hadid, pare că este atras de modă și pozează împreună cu Bella.

JURNALUL INSTAGRAM AL BELLEI

Ce valoare ar avea succesele și momentele fericite, dacă nu le-ai putea împărtăși prietenilor și fanilor tăi? Corect. Nici una. La asta se gândește se pare și Bella și le permite regulat celor 14 milioane de urmăritori Instagram să ia parte la viața sa tumultoasă. Fie cu campanii de frumusețe stilistice sau poze simpatice din timpul liber, Instagramul  Bellei este alimentat în fiecare zi cu impresii personale din viața sa.

AFACERE BUNĂ

Gena pentru afaceri a moștenit-o cu siguranță de la tatăl ei. Pentru că Mohamed Hadid este de ani de zile un antreprenor de succes în branșa imobiliarelor. Modelul Bella Hadid se pare că și-a luat ca exemplu filozofia lui de lucru și știe cum să se vândă cât mai bine. Fie că este o High-Fashion sau o campanie sportivă, Bella reușește să facă sfoara. Dar nu doar în modă reușește Bella să fie indispensabilă, ci și în sectorul de frumusețe există nume renumite care doresc să fie promovate de ea. Top modelul este și imaginea Dior.

FEMEIA DIN SPATELE FRUMUSEȚI I BELLEI

Nu este niciun secret că Bella Hadid este și în privat perfect machiată și la curent cu cele mai noi idei. Și nici că nu se ocupă singură de garderoba sa în fiecare zi. Dar cine se află de fapt în spatele lookului cool care îi face stilul atât de special? Elizabeth Sulcer! Micuța blondă care și-a început cariera la Alexander McQueen este văzută în branșă ca o armă secretă și se preocupă și în cazul Bellei Hadid de îmbrăcămintea ce atrage toate privirile.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More