Take a fresh look at your lifestyle.

Festivalul international Bucharest in Music Pop Contest, oportunitate pentru tinerii artisti

BUCHAREST in MUSIC, Festival International este un pop contest care vine să pună capitala Romaniei pe harta marilor festivalurilor internaţionale ale cântecului.

Proiectul Bucharest in Music se prezinta ca un Festival  avand ca obiectiv selectionarea tinerelor talente muzicale de pe intreg teritoriul international. Bucharest in Music doreste sa descopere tineri artisti cantareti care sunt in cautarea unei realitati dispuse sa investeasca in talentul lor.

Multumita unor sinergii si colaborari  importante internationale,Bucharest in Music daruieste posibilitatea pentru cei mai talentati a unei productii discografice internationale cu eticheta discografica Divas Music Production.Bucharest in Music este o privire catre culturile europene spre muzica ,canto arte practicate in toate culturile ,limbajele si fiind universale ne permit dialogul direct si cunoasterea ,confruntarea cu aspectele comune si cele diferite.

Oferta pedagogica pe care o propunem se indreapta atat catre valorizarea aspectelor legate de disciplina studiata -canto-prin organizarea de masterclass cat si spre importanta intalnirii dintre culturi -prin prezenta maestrilor de canto,muzicienilor ,producatorilor discografici,artistilor internationali,guest.

Festivalul este organizat cu scopul de a promova şi a stimula creativitatea artistică, într-o atmosfera de concurenţă sănătoasă; deasemenea pentru a crea posibilitatea de a descoperi şi lansa noi valori; pentru a stimula crearea repertoriului muzical destinat copiilor şi tinerilor; pentru a promova prietenia între copii de diferite naţionalităţi şi pentru a crea posibilitatea schimbului de experienţă inclusiv în materie de tehnica si interpretare muzicală.

Spectacolele  vor avea loc la WORLD TRADE CENTER din 3-6 mai 2018, avand suportul tehnic al WAPA – Asociaţia Mondiala a Promotorilor şi Artiştilor – responsabilă de punerea în aplicare şi monitorizarea celor mai importante festivaluri internaţionale.

Festival Bucharest in Music se va desfasura pe sectiuni solisti vocali individuali,young 5-10ani/teen 11-15ani/adult 16-35ani/36-over.

Performanţele concurenţilor vor fi evaluate de un juriu internaţional, juriul principal format din personalităţi marcante din industria muzicii internationale cum ar fi Universal Music Group Italy,Sony Music Italia,Mtv Italia, Warner, Area Sanremo, Radio Italia,  producatori discografici,muzicieni,producatori de televiziune,profesori si maestri de canto, vocal coach din 15 tari diferite.

TROFEULRealizarea unei piese muzicale in coproductie cu o casa discografica major italiana pentru participarea la selectiile oficiale Rai la Festival della Canzone Italiana di Sanremo 2019.

PREMII SPECIALE– Invitatia de a canta  la FESTIVAL DELLA MUSICA ITALIANA A “LA PLATA”, BUENOS AIRES, ARGENTINA– Invitatia de a canta la FESTIVAL DELLA MUSICA ITALIANA A NEW YORK, USA.

Director Festival – Gabriela Serban.

Director Artistic  – m°Rocco Palazzo

Producator -Divas Music Production

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More