Take a fresh look at your lifestyle.

FF Theatre prezintă „Audiția”, spectacolul absolvenților FF Theatre Academy

În această seară la „Centru”,

FF Theatre prezintă „Audiția”, spectacolul absolvenților FF Theatre Academy

 Astăzi, 11 decembrie, FF Theatre vă invită la spectacolul „Audiția”, de Alexandr Galin, în interpretarea absolvenților FF Theatre Academy: Cati Rusu, Mihaela Sima, Andrei Rădoi, Raluca Pascu, Maria Negoescu, Loredana Stancu, Vitalie Teleman, Silvia Ciopată, Silvia Șerban, Alice Culiță, Georgiana Mannos.

Șase femei se lasă seduse de ideea unei vieți mai bune în străinatare și participă la o audiție organizată de o prestigioasă firmă japoneză, ce oferă slujbe atractive în domeniul showbiz-ului în Singapore, tuturor femeilor talentate, cu aptitudini artistice, mai ales dans și interpretare vocală.

„FF Theatre Academy se mândrește cu fiecare dintre grupele de cursanți și se bucură de o grupă de elită, care-și joacă spectacolul în fiecare săptămână. De ce? Pentru că vrem ca elevii noștri chiar să facă teatru, să respire treatru și să se bucure de scenă, pentru ca și voi să vă bucurați. Lunea aceasta, la Centru, începând cu ora 20, ca de fiecare dată, jucăm cu intrarea liberă”, spune Florin Frățilă, coordonatorul acestui spectacol.

FF Theatre Academy este un proiect al FF Theatre care organizează cursuri de actorie, cinematografie, cursuri de dezvoltare personală, de public speaking, de aservitate, leadership, cursuri de fotografie și de muzică.

FF Theatre Academy se adresează tuturor celor care vor să se dezvolte prin intermediul artelor, vor să iasă din zona de confort și să-și dezvolte imaginația.  Cursurile sunt împărțite pe categorii, în funcție de nevoile fiecăruia, programa adresându-se atât amatorilor, cât și profesioniștilor.

Loc: „Centru”, Calea Victoriei, 48-50

Ora: 20.00

Intrarea liberă

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More