Take a fresh look at your lifestyle.

FF Theatre prezintă „Cum se duce totul dracu’”

FF Theatre prezintă „Cum se duce totul dracu’”

Duminică, 17 decembrie, la „Centru” se joacă piesa „Cum se duce totul dracu’”, un spectacol FF Theatre, cu Florin Frățilă și Ioana Chelmuș, după textul original „Crize”, de Mihai Ignat.

Povestea piesei sună cam așa: ce faci atunci când te trezești cu un necunoscut în pat? Iar actorii răspund: E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine mergeți să vedeți cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă. Spectatorii care vor să vadă spectacolul pus în scenă de FF Theatre vor afla de ce unele relații lasă în urma lor fire albe-n cap și de ce, cu toate astea, suntem mereu dispuși să o luăm de la capăt. Cupidon nu ține cont de cum ne dorim să fie sufletul nostru pereche și, de cele mai multe ori, lovește cu săgeata acolo unde ne așteptăm mai puțin. Cu toții ne dorim să întâlnim dragostea adevărată care ne împlinește și ne face să simțim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea dă nas în nas cu orgoliul, familia neplacută a perechii noastre și cheltuielile extravagante ale partenerului. Oare dragostea adevarată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete? La aceste întrebări vor răspunde actorii Florin Frățilă și Ioana Chelmuș în timpul unui spectacol ce va stârni multe hohote de râs și în care am putea avea surpriza să ne regăsim mulți dintre noi.

Cum se duce totul dracu’

Cu: Florin Frățilă și Ioana Chelmuș

După textul original „Crize”, de Mihai Ignat

Durata: 1:10 h

Loc: „Centru”, Calea Victoriei, 48-50

Ora: 20.00

 

 

 

 

 

 

 

FF Theatre (teatru independent): FF Theatre este un teatru mic… pe lângă niște teatre foarte mari. Dar are ceva special: nu are reguli și este liber. Vino să vezi ce înseamnă asta și la ce minunății duce libertatea creative!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More