Take a fresh look at your lifestyle.

Ford prezintă, noul SUV pe care îl construiește în România

Uzina Ford va produce la Craiova, începând de mâine, noul SUV EcoSport, care până în prezent a fost importat, pentru piaţa din Europa, din India. compania va investi 200 de milioane de euro pentru ca liniile de producţie să fie transformate şi pregătite de producţie.

“Producţia de masă va începe pe data de 12 octombrie, iar noul Eco Sport se va afla la vânzare în toate pieţele europene, acolo unde modelul va fi prezent de la începutul anului viitor”, declara Ana Timiş, purtătorul de cuvânt al Ford România, la Frankfurt, citata de stirileprotv.ro

Preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent și el joi, de la ora 10.30, la Uzinele Ford din Craiova, la lansarea celui mai nou model Ford.

Uzina Ford de la Craiova a produs în 1 septembrie ultimul exemplar al monovolumului B-MAX, ca urmare a planurilor anunţate de companie, de înlocuire a sa cu SUV-ul EcoSport.

Ford a lansat, în luna aprilie, o campanie de recrutare pentru 976 de operatori de baza şi calificaţi care vor sprijini producţia noului EcoSport.

Reprezentanţii Ford au anunţat, totodată, că un număr de 190 de roboţi noi vor fi instalaţi în fabrică de la Craiova, pentru producţia SUV-ului EcoSport.

Potrivit Ford România, anul trecut, vânzările de SUV-uri au crescut în Europa cu mai mult de 30%, în timp ce vânzările modelului EcoSport au urcat cu mai mult de 40% şi vor continuă pe un trend crescător pe parcursul anului 2017.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More