Take a fresh look at your lifestyle.

Frumusețea ca terapie

0

Încă din cele mai vechi timpuri, terapiile de înfrumusețare nu erau doar simple proceduri care îmbunătățeau aspectul fizic al femeilor, ci adevărate ritualuri cu elemente de relaxare. În timp, toate am observat că tot ce ține de frumusețe, de la aplicarea tehnicilor până la aspectul final sau look, ne ajută să ne simțim bine, iar acest lucru accentuează rezultatul.

Frumusețea stă în ochii privitorului

Orice bărbat este atras de un chip frumos, de un păr îngrijit, de o manichiură impecabilă. Iar femeile adoră să apeleze la servicii de înfrumusețare, după cum spuneam, nu doar pentru rezultatul final, cât și pentru starea de bine din timpul procedurii.

Este adevărat că, atunci când ai un make-up perfect și când îți stă bine părul, te simți mult mai încrezătoare, ai o atitudine diferită și dintr-o dată parcă totul îți merge mai bine.

Machiajul, stilizarea părului, aplicarea corectă a lacului de unghii, toate sunt tehnici pe care ar trebui să le cunoască orice femeie, chiar dacă preferă confortul unui salon cu servicii profesioniste.

Astfel, aprofundarea acestor procedee de înfrumusețare poate deveni nu doar utilă pentru situații de urgență, ci și o metodă de relaxare dar și o oportunitate de dezvoltare pe plan personal.

Relaxare prin învățare

Aplicarea pentru cursurile de înfrumusețare din cadrul Academiei de Beauty Alina Milin reprezintă atât o provocare de a învăța ceva cu totul nou, cât și un mod plăcut de relaxare.

Tehnicile de aplicare a machiajului, de exemplu, sunt extrem de minuțioase și dezvoltă creativitatea. În cadrul cursului susținut de make-up artist Raluca Milin, vei învăța arta machiajul de la A la Z și vei simți acea împlinire când vei reuși să atingi perfecțiunea unui chip prin efecte de lumina, umbre de culoare sau linii trasate cu tuș.

În ceea ce privește joaca cu părul, aceasta are efect de terapie nu doar pentru model, ci și pentru stilist. Cursurile de coafor susținute de Alina Milin în cadrul Academiei de Beauty te vor ajuta să obții efecte sublime asupra șuvițelor. Iar un păr care se așează ideal este ca o carte de vizită pentru tine.

Mâinile îngrijite, unghiile frumoase te fac să ieși în lume cu mândrie. Multe femei merg la manichiură nu doar pentru rezultat, ci și pentru efectul terapeutic pe care îl au masajul mâinilor și procedeele minuțioase de curățare a unghiilor și aplicare a lacului, asupra întregului corp.

Învățarea lor este nu doar utilă pentru tine, ci și extrem de plăcută. Cursul de manichiură clasică și Spa, susținut de Alina Milin, este o modalitate eficientă de petrecere a timpului liber.

În cadrul Alina Milin Beauty Academy găsești, desigur, și alte cursuri disponibile pentru care poți aplica pentru a învăța în timp ce te relaxezi, sau pentru a te relaxa în timp ce înveți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More