Take a fresh look at your lifestyle.

Ghidul utilizării smartphone-urilor la nunți

Ghidul utilizării smartphone-urilor la nunți

 Pe măsură ce comunicarea și exprimarea personală au evoluat, modalitatea în care folosim smartphone-urile s-a schimbat. Acestea permit consumatorilor să filmeze cele mai bune cadre și să realizeze cele mai bune videoclipuri în orice împrejurări, iar pentru că sezonul nunților și al petrecerilor se apropie cu pași grăbiți, Samsung Electronics România a pregătit un ghid cu sfaturi utile pentru evenimentele memorabile din viața ta.

1. Evită să faci fotografii în timpul ceremoniei. De cele mai multe ori există un fotograf profesionist care face asta. Bucură-te de momentele unice și ține telefonul în buzunar, pe mod silențios.

2. Momentul finalizării cununiei civile reprezintă oportunitatea perfectă pentru a face poze. Iar fiecare invitat își dorește să facă o fotografie cu telefonul său mobil. Împrăștierea de confetti, orez sau petale de flori poate fi clipă perfectă pentru a încerca funcția Super Slow-Motion de la noile Samsung Galaxy S9 și S9+.

3. Petrecerea propriu-zisă este prilej de „selfie”. În timp ce mirele și mireasa își schimbă hainele sau fac fotografii cu invitații, selfie-urile cu prietenii sunt obligatorii pentru a fi partajate pe Facebook sau Instagram. Însă nu uita să te oprești din a-ți face selfie-uri când mirii își fac intrarea în salonul de nuntă sau la primul dans.

4. Orice ai face, nu sta cu smartphone-ul pe masă. Încearcă să porți o conversație cu cei de la masa ta, iar dacă lucrurile devin plictisitoare, atunci poți pleca în orice moment, motivând că trebuie să suni pe cineva.

5. Tăierea tortului este un alt eveniment pe care nu-l poți rata! Acesta poate fi o oportunitate de a surprinde o fotografie originală, mai ales dacă alegi un unghi interesant. De exemplu, poți fotografia mirele și mireasa de la spate, cu tortul în prim-plan, pentru a crea o imagine unică.

6. În timpul petrecerii ai ocazia să realizezi cele mai frumoase fotografii cu ajutorul funcției low-light. Iar dacă vrei să distribui imaginile respective pe rețelele de socializare, verifică cu cei care apar în ele dacă este în regulă, pentru a evita situațiile neplăcute.

7. Dacă mergi la after-party, este absolut necesar să captezi cele mai amuzante momente. Dar nu le distribui decât în dimineața următoare, după ce ți-ai servit cafeaua și aspirina de rigoare.Samsung Galaxy S9 este smartphone-ul perfect pentru a surprinde cele mai frumoase momente de la nunțile la care vei participa în această vară, datorită funcției Super Slow-Mo și camerei duale de 12 MP care realizează fotografii impresionante atât ziua, cât și noaptea.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More