Take a fresh look at your lifestyle.

Gigi Hadid dă viață noii colecții TOMMYXGIGI SS18 de la TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger are plăcerea să anunțe colecția capsulă Primăvară 2018, TommyXGigi, realizată de celebrul designer american Tommy Hilfiger, în colaborare cu Gigi Hadid, supermodelul international și ambasadorul global al brandului Tommy Hilfiger pentru colecția dedicată femeilor.

Acum, fanii brandului pot vedea stilul pieselor și imagini de culise, din perioada în care a fost creată colecția, pe tommy.com.

Capsula de primăvară 2018 celebrează viteza – de la pasiunea lui Tommy pentru sporturi cu motoare, la ritmul activ de viață al lui Gigi. Look-ul este unul îndrăzneț, dar relaxat, cu o nuanță jucăușă inspirată din stilul relaxat al lui Gigi.

Piesele clasice, atemporale, printre care îmbrăcămintea oversized, blugii, hainele sporty și rochiile sunt reinterpretate în piele, mătăsuri sau denim prespălat. Stilul color-blocking atletic, în roșu, alb și albastru, este accentuat cu o dungă de inspirație Formula 1, marca Gigi, insigne și logo-uri brodate.

Detaliile aurii, cusăturile și tivurile adaugă o tușă luxuriantă. Silueta e mix-and-match, cu o combinație de piese oversized și super-skinny, pentru o abordare nouă a stilului de inspirație F1.

Colecția Primăvară 2018 TommyXGigi se va lansa în timpul evenimentului interactiv TOMMYNOW, care va încheia Săptămâna Modei de la Milano, pe 25 februarie.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More