Take a fresh look at your lifestyle.

Giulio – Noua colectie de ghete dama

Cunoscutul producator roman de incaltaminte din piele naturala si-a lansat online noua colectie de cizme, botine si ghete dama. Produsele au fost publicate pe site-ul lor la inceputul acestei luni.

Pentru ghete dama, cei de la Giulio folosesc piele naturala in diverse culori insa anunta ca vor crea noi modele dar si variante pe alte culori celor existente pe parcursul acestui sezon de iarna. Pielea din care sunt confectionate ghetele este importata din Italia. La cizme dama interiorul este complet imblanit iar talpile foarte usoare ofera o experinta placuta la mers chiar si in conditii de zapada mare inghetata sau partial topita. Design-ul colectiei este gandit in asa fel incat sa se potriveasca tinutelor smart casual, office sau elegante:

„Multe din clientele noastre care au comandat online si-au facut timp sa ne trimita feedback-ul lor pe e-mail sau pe facebook. Am parcurs cu mare atentie sutele de mesaje primite in ultimele luni iar colectia din acest sezon tine cont de feedback-ul lor. Este o mare bucurie pentru intreaga noastra echipa sa stim ca munca noastra este atat de apreciata.” a declarat Giuliano Petre, fondatorul Giulio.

Toate ghetele de dama sunt fabricate la standarde italiene. Echipa de productie este in totalitate romaneasca. avand o vasta experienta in traditia confectionarii de incaltaminte inca din comunism. Angajatii s-au format in Bucuresti la fabricile care producea incaltaminte de export pentru marile branduri mondiale.

Giulio concepe si fabrica incaltaminte de dama din piele naturala in Romania inca din 1992.

Toata colectia de ghete dama se gaseste pe site-ul PantofiGiulio.ro .

Returul sau schimbul de marimi este gratuit.

pantofigiulio.ro/  

Sursa: Comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More