Take a fresh look at your lifestyle.

Global Records lansează în România „Guaya”, single-ul artistei Eva Simons

Global Records lansează în România single-ul „Guaya” al cântăreței Eva Simons. Piesa reprezintă o schimbare în cariera artistei olandeze, aceasta venind pe piața muzicală internațională cu un nou stil, experimental, și cu un vibe diferit de piesele anterioare.  „Guaya” beneficiază de asemenea și de videoclip oficial, promovat pe piața românească tot de Global Records. 

„Guaya” You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=3KYkZbvt-3g

Născută în 1984 la Amsterdam, Eva Simons a crescut într-o familie de muzicieni, de unde a și moștenit talentul artistic. Bunicul Evei, Johnny Meijer, a fost numit cel mai mare acordeonist din lume. Mama ei a devenit cunoscută pentru compozițiile muzicale, iar tatăl ei, Cornelis Meijer, pianist și iubitor de jazz, a promovat stilul reggae în Olanda, cu formația „Guilty”. La 16 ani, Eva a intrat la Amsterdam School of Music. Datorită aprecierilor primite, ea a decis să își creeze propriul drum și propria carieră în muzică, primul și cel mai important single fiind lansat împreună cu Afrojack – “Take Over Control. A urmat cea de-a doua piesă – This is Love, tot o colaborare, de această dată cu Will.I.Am. După cele două hit-uri, care au devenit nr. 1 în toată lumea, ea și-a dorit să fie mai mult decât o artistă care lucrează în colaborări și a început să își dezvolte un stil personal.

Eva Simons a lansat primul ei single, Policeman, creând o combinație între stilurile Moombahton și Surinam Dancehall. Odată cu această piesă, cariera ei a luat amploare, mai ales că artista a introdus pe piața muzicală un stil complet nou, care nu existase până atunci. Pariul cu sine, de a avea o identitate proprie și de a fi unică, a fost câștigat, iar succesul ei a continuat să crească și cu lansarea următorului single, “Bludfire”.

Anul 2017 reprezintă pentru Eva un nou început, într-o zonă experimentală, o dată cu lansarea celui mai recent single: „Guaya”.

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More