Take a fresh look at your lifestyle.

Golf și distracție în natură la Sun Garden Golf & SpaResort

Unul dintre cele mai frumoase și mai așteptate momente ale sezonului cald este, fără îndoială vacanța. Și pentru că întotdeauna căutăm să vedem locuri noi și să avem parte de activități inedite, vara aceasta noi vă propunem o vacanță la SunGarden Golf & SPA Resort, un paradis pierdut în mijlocul pădurii Baciu de lângă Cluj, unde vei avea parte în egală măsură de activități în aer liber și relaxare la Spa.

Golf și distracție în natură la Sun Garden Golf & SpaResort 1

O vizită la SunGarden Golf & SPA Resort te va impresiona încă de la început, prin drumul șerpuit și îngust la capătul căruia te așteaptă un domeniu impresionant unde vei găsi, alături de hotelul cu spa și clădirea pentru evenimente, un teren mare de golf, alei ascunse de vegetație și un lac, toate înconjurate de pădure. Dacă ești iubitor de golf, aici este locul unde trebuie să îți petreci vacanța. Iar dacă nu ai intrat încă în tainele acestui sport, îți garantăm că aici, nu doar îl vei descoperi, ci îl vei și îndrăgi. Terenul de golf din cadrul complexului SunGarden este unul care îți lansează o provocare, fie că ești începător sau jucător cu experiență, pentru că are un grad de dificultate ridicat, cu un relief ce îți solicită strategie la fiecare pas. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, îți vindem și un pont: cel mai dificil green este cel cu numărul 6.

Golf și distracție în natură la Sun Garden Golf & SpaResort 2

Inițiere în golf în doar un singur sejur

Golful nu este un joc ușor, însă poate deveni sportul tău preferat în aer liber dacă ești îndrumat corect. Tocmai de aceea SunGarden Golf Club a inițiat un proiect interesant pentru toți cei ce vor să intre în tainele acestui sport nobil, Academia de Golf SunGarden, un proiect conceput pentru a atrage, a servi şi a instrui un nou talent în golf. În cadrul Academiei, golful este promovat ca un sport prietenos și accesibil, care dezvoltă capacitatea de precizie și strategia. Planurile de învățământ cuprind un ciclu complet de formare pentru jucătorii de golf: de la cunoașterea echipamentul de golf şi utilizarea acestuia, la învățarea modului corect de a ține mânerul crosei de golf în mână, lovituri scurte și la lungă distanță, regulile şi eticheta jocului de golf, învățarea completă a jocului de 9 şi 18 parcursuri și, în final, participarea la competiții de golf. Unitățile disponibile pentru program sunt: curs de golf cu 9 parcursuri și simulator de golf de interior. Pentru a beneficia de un astfel de curs și a te bucura de facilitățile complexului SunGarden Golf & SPA Resort, poți alege unul dintre pachetele propuse prin Academia de Golf SunGarden. Acestea sunt personalizate și vizează toate grupele de vârstă: atât juniori cât şi seniori, iar echipamentul necesar îți va fi pus la dispoziție de către Club.

Golf și distracție în natură la Sun Garden Golf & SpaResort 3

Distracție pentru întreaga familie

Unul dintre punctele forte ale complexului SunGarden este faptul că aici întreaga familie poate avea un sejur plăcut, cu activități pentru toate gusturile. Activitățile în natură nu sunt limitate la golf. Aici aveți posibilitatea să jucați fotbal, volei, tenis sau să practicați tir cu arcul chiar la marginea pădurii. Puteți face jogging pe domeniul imens sau puteți descoperi natura prin trasee cu bicicleta sau drumeții pe trasee marcate în pădurea Baciu. Pentru cei mai sedentari, există bănci în pădure sau pe marginea lacului de lângă complex, unde vă puteți relaxa în mijlocul naturii sau puteți petrece o după-amiază liniștită. Mergând chiar mai departe, pentru amatorii de răsfăț suprem există zona de SPA din incinta hotelului, cu sală de fitness și două zone destinate călătoriei terapeutice – Aqua Experience și Amedeea Paradise. De la camerele de terapii unde vă puteți bucura de un masaj relaxant până la zonele de evadare din cotidian din cadrul celor două segmente de spa, SunGarden are tot ce este nevoie pentru un sejur de neuitat. Dacă vrei să vii cu familia la golf, poți solicita oferta Spa & Golf Explorer pentru 2 persoane, un pachet ce include acces la golf, terapii și masaje wellness, băutura detox zilnic și multe alte beneficii. Sau poți opta pentru o ofertă personalizată, în funcție de ceea ce îți dorești de la vacanța ta.

Golf și distracție în natură la Sun Garden Golf & SpaResort 4

www.sungardenresort.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More