Take a fresh look at your lifestyle.

Hainele, coperta si esenta

Deseori persoanele din jurul nostru judeca dupa coperta, mai ales atunci cand ne referim la exprimarea vestimentara, dar si a nivelului atins de eleganta sau decenta.

Daca in trecut diferite doctrine religioase, trenduri existente sau dupa caz coduri sociale exprimau in randul feminin strictete si sobrietate la superlativ, acum nu numai ca femeile au posibilitatea sa se exprime dezinvolt, dar unele vor sa testeze si rabdarea celor din jur.

Acum vezi ce vezi, dar gandeste-te la ce era inainte…

Ai fi preferat sa-ti cunosti prietena sau sotia intr-un cadru cat se poate de formal si sa nu fii capabil sa-ti formezi repere orientative in functie de gusturile si exprimarea sa?

Ar trebui in prezent sa te bucuri de faptul ca dezinvoltura in exprimare din randul feminin este una cat se poate de diversa, mai ales daca facem o paralela cu trecutul indepartat si conceptiile umane de atunci.

Curiozitati vestimentare care ne-ar putea forma diferite impresii…

Stiai ca primul accesoriu intim purtat de o femeie nu a venit inainte de inceperea secolului 19? Inainte fie ca se apela la decorarea cu diferite materiale textile in jurul braului, fie existau alte modalitati distincte de a acoperi suprafata corpului, modalitatile de exprimare fiind tot mai restranse.

Daca in prezent o femeie imbracata in negru emana foarte mult mister, in trecut imbracamintea de aceasta culoare se purta exclusiv doar la inmormantari, ca semn de omagiu pentru decesul unei persoane dragi.

Stiai ca in trecut corpul feminin era acoperit exclusiv cu haine cat se poate de dense pentru a nu arata nici o structura la vedere? Ar trebui sa fii multumit de faptul ca formarea unei imagini de ansamblu este mai usor de facut in acest caz, mai ales daca descoperi o femeie ce activeaza, fie in camasa, fie in tinuta stradala.

Sa revenim un pic la traditiile noastre…

Multi batrani de-ai nostri sau persoane care cocheteaza cu anumite zone regionale aparte din tara noastra sau de pe glob, identifica femeia ca un simbol al frumusetii, deci de acolo si diferitele exprimari vestimentare functie de stari, cadrele sociale la care ia parte sau persoanele de care este inconjurata.

Ti s-a parut uneori ca exagereaza cu machiajul sau intr-un sens anume nu s-a pregatit potrivit pentru o anumita iesire in oras sau o intalnire cu prietenii?

Sa iti spunem un secret… moda fiecaruia este unica si in loc sa judecam ar trebui sa cautam sa apreciem diversitatea de stiluri intalnite la persoanele cu orientare feminina.

Cum ar trebui sa privesti lucrurile de acum incolo?

Cauta sa existe un sincron vestimentar intre tine, partenera ta de viata, sau dupa caz persoanele feminine langa care alternezi in viata de zi cu zi.

Stiai ca persoanele care au o exprimare cel putin identica, diferenta fiind facuta doar la culoare sau marimea hainelor sunt vazute intr-o lumina pozitiva in societate?

Nu de multe ori am vazut in randul actorilor de la Holywood care sunt de altfel si impreuna o suita de accesorii vestimentare inedite.

Cauta sa te potrivesti pe masura exprimarilor feminine si s-ar putea sa ai numeroase surprize de ordin social.

Articol sponsorizat de Haine Outlet – ImaTrend.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More