Take a fresh look at your lifestyle.

Hainele plus size – tendinte si prejudecati

Majoritatea femeilor ce au cateva kilograme in plus se resemneaza la raionul pentru „grasute”. Silueta cu forme nu ar trebui sa opreasca nicio femeie de la articolele vestimentare de sezon. Pentru a depasi problemele de acest gen, cateva sfaturi utile pentru cele care se confrunta cu prejudecatile despre hainele over size ar putea veni in ajutorul lor, pentru recuperarea increderii de sine.

De cele mai multe ori alegerea articolelelor vestimentare plus size s-au conturat pe mai multe prejudecati ce tin de forma, culoare, lungime. Daca ne gandim la aceste mituri putem sa pierdem modelele ce sunt in trend si astfel bucuria de a ne simti bine in propria piele.

Inceperea sezonului cald poate veni cu unele provocari in ceea ce priveste alegerea hainelor xxl mai exact cand vine vorba de rochi de primavara xxl. rIn principiu, acest aspect este conturat tot pe ideea ca hainele deschise sau colorate sau cu imprimeuri – trendul primaverii – fac parte din categoria ce ofera efectul vizual de kilograme in plus.

Rochii de primavara xxl – mituri si prejudecati destramate

Ascunderea diferitelor parti ale corpului care se evidentiaza printr-un plus de kilograme poate deveni mai usoara prin cunoasterea unor trucuri simple pe care le putem aplica in tinutele de primavara, fara sa excludem tendintele actuale si stilul lejer. Poate este adevarat ca aceste articole vestimentare pot fi mai greu de gasit in magazine, dar pentru a impaca atat moda, cat si marimile xxl, un exemplu poate fi magazinul online Bobomoda.

1.Marimile mai mari ne ascund defectele versus croiul este esential  

Cand ne gandim sa punem silueta in valoare nu este neaparat sa purtam marimi mai mari sau mai mici pentru a ascunde aspectele nedorite. In cazul hainelor plus size, marimea nepotrivita nu reprezinta o solutie pentru imbunatatirea aspectului fizic. Unul dintre aspectele mai importante decat marimea articolelor vestimentare este acela de a accesoriza sau de a urmari acele artificii de stil ce ne pot pune in voloare prin iluzia optica creata.

In ceea ce priveste corpul nostru putem gasi si avantaje pe care sa mizam. Astfel, picioarele frumoase pot fi scoase in evidenta cu rochii scurte si un toc inalt. In trendul de primavara se regaseste croiul closat, ceea ce nu ar trebui sa ne sperie.

Aspectele pe care le putem lua in considerare sunt legate de liniile taliei si decolteul. In principiu, putem sa ne axam pe cateva detalii fine, fara sa renuntam complet la stil. Pe bobomoda.ro se pot regasi rochi de primavara xxl ce sunt in pas cu trendul closat, dar in acelasi timp talia este lasata libera.

2. Negrul subtiaza si culorile deschise ofara un plus de greutate

Un alt mit care poate fi asociat cu marimea plus size. Culorile deschise nu ne vor face sa aratam mai mari decat  daca nu alegem piesele vestimentare potrivite, la fel cum nici culoarea neagra nu ne va face sa parem mai suple, daca purtam marimea nepotrivita. In plus,  o veche regula  ce tine de alegerea articolelor vestimentare xxl spune sa nu purtam niciodata alb.

Bobomoda poate veni cu recomandari si modele de rochii de primavara xxl care sa ne evidentieze calitatile prin haine croite pe masura noastra, fara exagerari, dar nici plictisitoare, care se pot vizualiza pe site-ul https://www.bobomoda.ro/.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More