Take a fresh look at your lifestyle.

Horia Brenciu aduce pe scena Sălii Palatului 12 piese în premieră, 22 de instrumentiști și 45 de instrumente muzicale, plus invitați surpriză

Horia Brenciu își împlinește unul dintre cele mai frumoase visuri, împreună cu HB Orchestra. Pe 8, 9 și 10 decembrie, la Sala Palatului va avea loc primele concerte de Crăciun pentru care Horia și toată echipa au muncit foarte mult și care, cu siguranță, vor fi un adevărat spectacol pentru toți cei care vor fi alături de artist.

Evenimentul va aduce pe scena Sălii Palatului multe surprize muzicale, invitați speciali, un playlist de peste 30 de piese dintre care 12 în premieră. Mai mult, concertul va fi completat de aproximativ 45 de instrumente muzicale, iar pe scenă vor urca 22 de instrumentiști despre care Horia spune că „sunt prieteni din toată țara care fac parte din diverse orchestre și filarmonici de prestigiu”.

Din 2011 până în prezent, acestea vor fi al 16-lea, al 17-lea si al 18-lea concert la Sala Palatului, însă primele de Crăciun. „Desigur că cifrele astea reprezintă un palmares notabil, dar scopul meu nu e să adun săli de concert, ci să las amintiri unice în urma spectacolelor mele. Ele aduc și readuc public în sala de spectacol”, spune Horia, care în acest an a concertat și în țară, în 25 de orașe.

Tot anul acesta se împlinesc 14 ani de când Horia începea să concerteze cu o orchestră,  formată inițial din 5 membri. Cu toate acestea și cu toată experiența acumulată, perfecționismul artistului își spune de fiecare dată cuvântul, astfel că el declară că întotdeauna cel mai bun concert urmează! Așa cum vor fi, cu siguranță, și cele de la Sala Palatului, de pe 8, 9 și 10 decembrie, cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More