Take a fresh look at your lifestyle.

Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu al Galei Radar de Media 2017

Joi seara s-au decernat premiile Radar de media 2017, iar Marele Premiu al Galei i-a fost acordat lui Horia Brenciu. Artistul a fost premiat cu această distincție pentru o carieră îndelungată de succes, pentru capacitatea de a se reinventa constant, pentru faptul că reușește să fie un one-man show în adevăratul sens al cuvântului, dar și pentru căldura și respectul oferite publicului său. Într-o atmosferă de gală, la care au participat vedete din toată media, Horia Brenciu a încheiat seara cu un discurs de mulțumire în stilul caracteristic.

„Aș vrea să vă mulțumesc foarte multe pentru acest premiu. Mulțumesc tuturor celor care așteptau să vadă cine e cel mai mare J. Așteptam premiul pentru cea mai sexi voce, pentru cea mai sexi apariție, dar cei de la Radar de media au considerat altfel J. Nu întâmplător, anul viitor voi aniversa 25 de ani de când sunt pe ecranele din România. În toți acești ani, singurul lucru pe care l-am aflat este că știu că nu știu nimic. Este tot ceea ce pot să vă spun despre publicul din România: este cel mai surprinzător, cel mai nebun, cel mai imprevizibil și, într-un mod paradoxal, te face să fii mai bun. De-abia acum simt că și cariera mea ia o nouă întorsătură. Moș Crăciun vine în decembrie, la mine a venit un pic mai devreme prin acest premiu”, a declarat artistul.

Tot în decembrie, Horia Brenciu va susține Primul concert de Crăciun la Sala Palatului. La compozitiile originale, cele care vor fi cântate pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, repetițiile au început încă din luna iulie, iar Horia Brenciu preconizează ca peste 50 de artiști să urce pe scenă pe 9 și 10 Decembrie. Pentru al șaselea an de când concertează la Sala Palatului, cel mai efervescent showman al României împreuna cu orchestra lui promit două spectacole într-unul singur. Hiturile, piesele noi, invitații surpriză și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului. Pe 9 și 10 decembrie cuvântul de ordine este SĂRBĂTOARE, iar aceasta se va resimți în fiecare melodie ce va fi cântată pe scena Sălii Palatului, dar și în bucuria și darurile pe care artisul le va împărți publicului său, mai ceva ca un Moș Crăciun.

Biletele pentru Primul concert de Crăciun de la Sala Palatului pot fi achiziționate pe site-ul Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/horia-brenciu-primul-concert-de-craciun-bucuresti-sala-palatului-470303/event.html

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More