Take a fresh look at your lifestyle.

Horia Brenciu și HB Orchestra au repetat peste 1000 de ore pentru primul spectacol de Crăciun, la Sala Palatului

Din luna mai și până în prezent, Horia Brenciu și HB Orchestra au repetat peste 1000 de ore pentru primul spectacol de Crăciun, la Sala Palatului

Horia Brenciu pregătește împreună cu HB Orchestra un mare eveniment pentru fanii săi și pentru toți cei care vor să intre în atmosfera sărbătorilor în cel mai frumos și mai melodios mod cu putință. Nu mai este un secret pentru nimeni bucuria artistului care, pe 8, 9 și 10 decembrie, va concerta pentru prima dată de Crăciun la Sala Palatului. Tocmai de aceea, Horia a pus la punct în cele mai mici detalii, un spectacol cu totul special, pentru care a repetat timp de 7 luni, aproximativ 1000 de ore.

Am început să repetăm în luna mai și în nicio zi când ne-am întâlnit nu am stat mai puțin de 10 ore să lucrăm împreună… Colegii mi-au zis că, pentru această producție, am ajuns la un record mondial al zilelor și orelor de repetiții. Având în vedere cele două tipuri de concerte, din cadrul fiecărei seri, anul acesta repetițiile s-au dublat J”, povestește Horia, încântat.  El dezvăluie câteva detalii de organizare și de conținut, nu prea multe totuși, astfel încât cei care vor urmări spectacolele live, de la Sala Palatului să se poate bucura de noutățile pregătite.

Playlistul va conține 30 de piese, dintre care 12 vor fi premiere. Nu vor lipsi colindele și micile surprize muzicale, dar și mai mulți invitați care vor fi pe scenă alături de Horia.

Și pentru că zilele de repetiții au fost atât de lungi, artistul spune că pauzele au fost dedicate discuțiilor în și despre familie. „În mai toate pauzele vorbesc cu soția mea și o întreb de copii. Pe unde sunt, ce fac, dacă au fost cuminți la grădiniță, la școală și dacă au întrebat de mine… Ăsta e aspectul mai  neplăcut al spectacolului. Lunile astea am dus dorul copiilor de multe ori”, povestește artistul.

 Un alt lucru care l-a menținut în formă și i-a dat și mai multă energie a fost cafeaua. Sunt un cafegiu incurabil. Mi se trage de la bunica chestia asta… Astfel că mă declar mulțumit după două cafele cu cofeină și una fără”, precizează artistul, care își așteaptă fanii și pe toți cei doritori de spectacol pe 8, pe 9 sau pe 10 decembrie, la Sala Palatului.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More