Take a fresh look at your lifestyle.

HOTEL IAKI, MAMAIA Propune-ți să transformi vacanța de vară într-un sejur fabulos!

Chiar dacă ești turist sau localnic, merită să te distrezi pe cinste la mare și să te bucuri de soare și de căldura lunilor de vară. Sunt atât de multe locuri de vizitat și atât de multe lucruri de făcut pe litoralul românesc încât nu știi ce să alegi mai întâi.

În 2018, ca în fiecare an, te așteptăm la Mamaia! Iată topul activităților pe care le poți face în sezonul estival! Sigur o să găsești ceva care să-ți placă!
Bucură-te de toate beneficiile mării. Pe lângă faptul că te alegi cu un bronz frumos, marea și soarele aduc nenumărate beneficii sănătății și frumuseții tale.
Ultravioletele sunt benefice pentru că previn anumite afecțiuni precum depresia, insomnia şi atenuează simptomele bolilor autoimune.
Aerosolii marini reprezintă un alt element terapeutic datorită proprietăţilor curative în bolile respiratorii precum bronşite, sinuzite sau rinite alergice, iar plimbările matinale, chiar înainte de răsăritul soarelui, tratează rinitele, limpezesc plămânii, mintea şi alungă angoasele. Sărurile minerale şi substanţele precum magneziul, sarea, calciul şi potasiul pe care aerul marin le conţine sunt un adevărat medicament pentru aparatul respirator.

Caută distracția în Aqua Magic, unul dintre cele mai mari și mai interesante parcuri acvatice de distracții din România și plimbă-te cu telegondola din Mamaia. Să vezi stațiunea de sus este o altă experiență interesantă de la mare. Nu o pierde!

Vizitează Delfinariul! Poți vedea o reprezentație cu delfini, o demonstrație captivantă la planetariu sau poți face o plimbare în microrezervația complexului. Cu toate acestea în același loc nu poți decât să petreci o zi minunată. Merită!

Încearcă diverse activități precum plimbările cu bicicleta, jocurile de paintball sau sporturile pe apă: Kitesurfing, Jet Ski, Windsurfing, scufundări sau, de ce nu, o relaxantă plimbare cu hidrobicicleta pe lacul Tăbăcăriei.

Sejur de distracție și relaxare la IAKI
N-ar trebui să ratezi o petrecere în aer liber, seara, pe plajă. Hotelul Iaki îți prelungeste sejurul și îți propune să adaugi în planul de vacanță multă distracție.
Activități matinale: zumba, aqua gym, lecții de înot cu instructor organizate pe plaja privată și la piscina exterioară a complexului IAKI;
Petreceri tematice pentru adulți, prezentări de modă, degustări de vinuri, precum si activități distractive pentru copii: ateliere de pictură, baloane de săpun, experimente trăznite, spațiu de joacă și entertainment cu animatori;
Rezervă o zi de relaxare la Centrul Iaki Spa. Facilitățile pe Petreceri tematice pentru adulți, prezentări de modă, degustări de vinuri, precum si activități distractive pentru copii: ateliere de pictură, baloane de săpun, experimente trăznite, spațiu de joacă și entertainment cu animatori;

Rezervă o zi de relaxare la Centrul Iaki Spa. Facilitățile pe care le găsești în zona Heat & Pool includ o întreagă gamă de experiențe ce ajută musculatura să se elibereze de tensiune, îndepărtează stresul, îmbunătățesc circulația și sistemul imunitar: saună umedă și uscată, duș emoțional, duș cervical, jacuzzi. În piscina cu apă încălzită la 30 grade Celsius iei lecții de înot, participi la ședintțele de aqua gym sau doar te bucuri de forța regeneratoare a apei. Jocul de lumini, șezlongurile confortabile și muzica relaxantă completează acest decor îmbietor. IAKI Gym este dotat cu aparatură performantă Technogym, eficientă și ușor de folosit, și dispune de antrenori și kinetoterapeuți bine pregătiți și implicați. Spa Senses te introduce într-o atmosferă intimă și fascinantă generată de aromele seducătoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză, muzica inspirațională și nu în ultimul rând, de căldura mâinilor terapeuților. Vei câștiga experiențe unice cu rezultate remarcabile. Terapeuții IAKI Spa te răsfață, te echilibrează și te înfrumusețează în acest univers care îmbină armonios priceperea oamenilor dedicați cu ingredientele și principiile active ale gamelor cosmetice recunoscute pe plan internațional: Gerovital, Intraceuticals,YonKa.

Pentru perioada următoare, IAKI vă așteaptă să petreceţi un sejur relaxant la malul mării şi să vă bucuraţi din plin de ofertele speciale. Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere către mare recomandă IAKI ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, traininguri, recepţii sau pentru a petrece clipe de relaxare în compania celor apropiaţi. În secţiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro, sunt disponibile pachetele speciale pe care IAKI le-a pregătit în această perioadă pentru clienţii săi.

HOTEL IAKI, MAMAIA Propune-ți să transformi vacanța de vară într-un sejur fabulos! 1 HOTEL IAKI, MAMAIA Propune-ți să transformi vacanța de vară într-un sejur fabulos! 2

www.iaki.ro
www.iakispa.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More