Take a fresh look at your lifestyle.

HOTEL RELAX, CRAIOVA – Relaxarea din camera de hotel

Călătorului îi stă bine cu drumul dar și cu un plus de confort în locurile prin care trece. Una dintre cele mai importante componente ale călătoriei este locul de odihnă, mai exact, cazarea. Gradul de confort pe care îl oferă un hotel, îi stabilește ratingul de pe site-urile de profil și îl recomandă. Iar hotel Relax, din Craiova, a trecut cu brio testul popularităţii. Proprietarul acestui loc de răsfăţ, Mihai Dragomir, ne povestește cum a transformat un hotel banal într-unul high-class.

HOTEL RELAX, CRAIOVA - Relaxarea din camera de hotel 1

Cum ați început acest business, de la idee până la ceea ce este astăzi Hotel Relax?

Deținând această proprietate de câțiva ani și având dorința de a o scoate din anonimat, singura și cea mai la îndemână variantă a fost de a o integra într-un business, pot spune, mai mult decât elegant, iar rezultatul a fost un hotel select, cu standarde mult mai înalte decât mă puteam aștepta.

Ce implică acest nume pe care i l-aţi dat, Relax? Care sunt facilitățile și ofertele de relaxare pe care le puneţi la dispoziţia oaspeţilor?

Dacă ne gândim la zona în care este amplasat hotelul, vorbim de o zonă industrială aflată la marginea orașului Craiova, această locație s-a integrat perfect în a aduce momente de liniște și relaxare atât clienților care tranzitează Craiova, cât și clienților din zonă, care își desfășoară aici activitatea de zi cu zi.

Cum funcţionează un business hotelier într-un oraș de provincie care nu este destinaţie turistică?

Având în vedere că ne adresăm clienților corporate, faptul că orașul Craiova nu este turistic nu a reprezentat niciodată un dezavantaj.

HOTEL RELAX, CRAIOVA - Relaxarea din camera de hotel 2

Care sunt trucurile/ofertele pe care le folosiţi ca să atrageţi clienţii și să menţineţi traficul optim în hotel?

Nu vorbim neapărat de trucuri, ci de modul în care răspundem întotdeauna cerințelor clienților, cu seriozitate, promptitudine și păstrând calitatea înaltă a serviciilor oferite.

Cum vă poziţionaţi pe piaţa hotelieră din oraș și din ţară?

În acest moment, având în vedere gradul de ocupare a hotelului și procentajul anual, pot afirma că ne situăm pe un loc
foarte bun atât la nivel local cât și la nivel național.

HOTEL RELAX, CRAIOVA - Relaxarea din camera de hotel 3

Cum aţi putea integra hotelul Relax în conceptul “Dolce Vita”?

Care sunt elementele din interior care ne duc cu gandul la dolce vita? Datorită elementelor selecte din interiorul hotelului, și vorbim aici despre designul unicat pe care l-am creat punând în evidență culorile vii ale naturii și aducând un strop din atmosfera mirifică a pădurilor din zona nordică, din apropierea Cercului Arctic, prin prezența lichenilor, rezultă un prilej tocmai bun de a ne duce cu gandul la mai mult decât o dolce vita.

Cum aţi putea să descrieți segmentul de public care vă trece pragul?

Ceea ce se întâmplă acum cu publicul nostru nu este întâmplător. De-a lungul anilor ne-am rezervat dreptul de a ne selecta categoria de clienți tocmai pentru a ne păstra serviciile de înaltă clasă și pentru ca acestea să fie apreciate. Astfel s-a creat un public select, iar unii dintre clienți ne sunt fideli de ani de zile.

HOTEL RELAX, CRAIOVA - Relaxarea din camera de hotel 4

 

Ce planuri de dezvoltare aveți pentru 2018?

În 2018, hotel Relax se va extinde cu încă o sală de evenimente, cu o capacítate de 180 de persoane și un decor fascinant care va avea ca temă natura și va găzdui nenumărate petreceri.

www.hotel-relax.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More