Take a fresh look at your lifestyle.

Hotel Simona Halep

„Negocierile au durat o săptămână”. Vezi ce spun reprezentanții hotelului:

Simona Halep a achiziționat zilele acestea un hotel pensiune de 4 stele din Poiana Brașov. Compania care a vândut Pensiunea Drachenhaus din Poiana Braşov a povestit cum au decurs negocierile.
„Negocierile cu Simona Halep au durat o săptămână şi nu au vizat decât pensiunea din Poiana Braşov care are un grad de ocupare de 80%. Suma la care am bătut palma nu vreau să o fac publică, dar este mai mică de valoarea de două milioane de euro care s-a vehiculat în ultimele zile. Este decizia familiei Halep dacă o comunică sau nu.

În tranzacţie nu intră, însă, şi hotelul din Braşov. Pensiunea a intrat în proprietatea noastră în luna ianuarie a acestui an, iar familia Halep şi-a dorit practic această proprietate.
Nu vorbim de o preluare, deoarece administrarea hotelului o vom face tot noi, ci mai mult de un plasament financiar, Simonei revenindu-i o redevenţă lunară, mai mare decât dobânzile care i-ar fi revenit în cazul unui depozit bancar”, a declarat Edomer Toth, asociat în cadrul Solar Business Project, companie de management hotelier, citat de BizBrasov.ro.

Hotelul pensiune Drachenhaus din Poiana Brașov este prezentat ca o „pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea”.

În plin sezon de iarnă, prețul unei camere aici ajunge până la 100 de euro pe noapte. În prezent, cei care vor să înnopteze la Drachenhaus trebuie să scoată din buzunar 207 lei.

Nu este pentru prima oară când tenismena se implică în imobiliare: alături de familia ei a început construcția unui complex rezidențial la Mamaia.

Situată la intersecţia dintre drumurile principale care duc spre Poiana Braşov, Drachenhaus Poiana Braşov reprezintă un punct de plecare central pentru toate destinaţiile turistice din zona Braşovului. Cetatea Râşnov este la 10,4 km. Aeroportul Internaţional Bucureşti este la 157 km de proprietate.

Sursa: romani-buni.info

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More