Take a fresh look at your lifestyle.

Hotel Snagov Club, premiat international pentru cea mai buna locatie de evenimente din regiune

Hotel Snagov Club, hotelul de lux aflat la 25 minute de București, a primit distincția “Luxury Event Venue of the Year” în cadrul Luxury Travel Guide – Europe Awards 2019, competiție care premiază anual excelența în domeniul turismului de pe întregul continent. 

“Suntem onorați sa ne aflam si anul acesta printre câștigătorii Luxury Travel Guide. Categoria la care am fost desemnați câștigători anul acesta este unul dintre cele mai importante segmente ale business-ului nostru. Premiul se adaugă celor primite in trecut, precum si unei alte distincții internaționale de anul acesta, respectiv “2019 Award for Excellence in Luxury accommodation in Romania” primit la începutul acestui an din partea Lux Life Magazine.”,  a subliniat Marius Sucală, General Manager al Hotel Snagov Club.

Juriul, format din experți de renume în domeniul ospitalității, ia în considerare în evaluarea unui hotel elemente precum inovația și designul, camerele și facilitățile oferite, nivelul gastronomic, excelența serviciilor, abordarea tehnologică, dezvoltarea sustenabilă și localizarea. Premiul este al treila la rand pentru Hotel Snagov Club, după ce si in anii 2017 si 2018 a fost desemnta printre castigatori

În cadrul Hotel Snagov Club oaspetii regasesc un resort clasificat la 5 stele, restaurant cu trei saloane și grădină, pavilion pe lac, ponton, centru spa cu piscină exterioară și interioară încălzită, saună, salon de jocuri și minigolf, acvitități ce îl poziționează a fi o destinație ideală atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente corporate.

Pentru mai multe informații despre Hotel Snagov Club, vă invităm să accesați site-ul www.snagovclub.ro și Facebook.com/SnagovClub.

Despre Hotel Snagov Club

Hotel Snagov Club este unul dintre cele mai apreciate resorturi de 5 stele aflate în apropierea Bucureștiului, fiind considerat o oază de relaxare la cele mai înalte standarde de confort și calitate, în inima Rezervației Naturale a Lacului Snagov. 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More