Take a fresh look at your lifestyle.

Iahtul de lux Lexus LY650

Dezvoltarea și fabricarea automobilelor Luxus tinde spre neobișnuit. De acest lucru ne convinge panoul ușilor îndoit manual a actualului Lexus LS și vopsirea modelului Lexus LC în lucioasele „straturi albastre”, inspirată de la fluturașul Morpho. Acum, brandul numărul 1 japonez intră la apă, cu yachtul de lux Lexus LY650.

Ca implementare maritimă a valorilor brandului Lexus, yachtul este un exemplu pentru cum explorează firma japoneză, industria automobilelor, atât din interior cât și din exterior. Astfel, compania analizează întotdeauna noul din ceea ce definește o experiență extravagantă. De aceea, Lexus și-a făcut curaj și a pătruns în lumea culinară, a designului și a filmului, creând, astfel, alternative pentru brand. Motivația o oferă președintele Lexus Yoshihiro Sawa: „Vrem să explorăm noi modalități pentru a oferi oaspeților noștri experiențe inovatoare și încântătoare.” Lexus s-a asociat cu unii dintre cei mai buni furnizori din lume, pentru a pune în aplicare motto-ul „Experience Amazing”.

Acum, brandul se întoarce pe apă, cu cea mai nouă interpretare a unui iaht Lexus. Împachetat într-o formă modernă a designului „L-finesse”, care se află dincolo de lumea automobilelor, LY 650 se poziționează acolo unde se termină conceptul Lexus al unui iaht Sport.

Lucrul manual artistic a lui Lexus Takumi unit cu expertiza Marquis-Larsons
Încurajat, prin interesul mare pentru conceptul de iaht Shigeki Tomoyama, vice președinte executiv, stimulează idea unui alt model maritim. Scopul lui: „viziunea de vis a unui stil de viață luxos, prin care iahtul transferă potențialul mobilității Lexus pe oceanele lumii”.

Concernul Marquis-Larson Boat a fost ales pentru a construe noul iaht și a-l vinde. Concernul dispune de o experiență mare în construcția bărcilor cu un concept special, ceea ce se confirmă în cadrul lucrărilor la conceptul Lexus Sportyacht. Grupul originar din Pulaski, din statul Wisconsin din Statele Unite, este partenerul ideal pentru a realiza yachtul Lexus, cu amestecurile potrivite dintre cunoașterea lucrului manual, tehnologia modernă și designul inspirat. Constructorii renumiți de bărci, care lucrează deja de 30 de ani pentru Marquis, vin
într-o completare perfectă a tradiției cunoscute a artiștilor care lucrează manual pentru Lexus Takumi.

Designul „L-finesse”: tranziția perfectă de la automobil la yacht.

Mai multe obiecte atractive ale conceptului de yacht de 12,80 metri lungime și-au găsit locul în Lexus LY650. Vaporul de lux de aproape 20 de metri lungime se caracterizează prin curbele accentuate puternic, puntea îndoită extrem și lateralele evidențiate de la pupa. În opinia taberelor, la Lexus, linia marcantă a tavanului se plasează în lateralele ascendente, late, ale pupei.

Primul Lexus LY 650 se preconizează a fi finalizat în a doua jumătate a anului 2019 și își va sărbători debutul la nivel mondial în lunile următoare.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More