Take a fresh look at your lifestyle.

Iata ce numere de inmatriculare sunt interzise de Politia Rutiera din Romania

Atunci cand ne cumparam o masina incepem sa ne gandim si la ce numere vom pune pe ea. Fiecare se gandeste la care mai de care numere si cele mai in voga sunt cele care folosesc primele litere ale numelui sau o parte din nume. Eu imi doream altceva decat ce am pe masina, dar nu a fost posibil (combinatia era luata deja) asa ca am continuat traditia familiei si am aceasi combinatie de numere pe care o are si tatal meu. El are o explicatie tare haioasa pentru numerele de pe masini, dar nu am sa v-o spun aici pentru ca e destul de dintr-o bucata.

Nu va ganditi la cine stie ce ciudatenii obscene am pe masina, dar exista si oameni care considera ca numerele care fac trimiteri obscene sau au trimiteri sexuale… ii reprezinta. Si sunt foarte multi care merg cu listuta de numere ca SEXPUL sau COY si sunt dezamagiti de refuzul din partea autoritatilor.

Acum spuneti voi… daca va aflati in mrejele tineretii, la varsta de 18-20 de ani, si ati fi lasati sa utilizati o combinatie ca cele de mai sus… cand mai cresteti putin, nu v-ar fi jena sa iesiti cu masina asta la o intalnire cu colegii de birou? Care se vor uita cam chioras la voi cand vor citi numarul. Si sa stiti ca nicio domnisoara draguta pe lumea asta nu-si va face o impresia buna despre voi daca vreti s-o agatati cu masina… bine… de obicei, domnisoarele dragute nu sunt agatate cu bolidul, ci cu creierul, dar asta este o alta poveste.

Daca vreti sa bagati lumea in ceata si alegeti combinatii ca POLDEPMAI sau SRI, iar nu este bine. Numerele de acest gen sunt destinate autoritatilor care folosesc aceste prescurtari.

Daca va ganditi la numere care incep cu litera I sau O nu este bine pentru ca aceste litere se pot confunda usor cu numerele 1 si 0. Chiar vreti sa plateasca altcineva amenzile in locul dumneavoastra? Asumati-va aceste greseli. Desigur, glumesc la partea cu amenzile, nu va doresc asa ceva, dar va doresc sa aveti intelepciunea necesara sa alegeti niste numere decente, care sa va reprezinte si sa fie acceptate.

Si ca sa va spun, totusi, povestea numerelor mele: tata spune ca una din litere ii reprezinta numele de familie, iar celelalte doua sunt niste necunoscute matematice: adica eu si mama. Acum intelegeti de unde mostenesc ironia cu care va scriu articolele pamflet?

Spor la gasit combinatii castigatoare! Si nu uitati: fara obscenitati!

Sursa: cars.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More