Take a fresh look at your lifestyle.

Iată cum arată casa Deliei…

Dressing imens, piscină la etaj, dar stai să vezi ce și-a făcut pe toți pereții din locuința de peste un milion de euro! Iată cum arată casa Deliei…

La 34 de ani, Delia Matache şi-a văzut visul cu ochii şi s-a mutat la casa ei, pe care a amenajat-o în stilul ei.

Este vorba despre un duplex într-un cartier rezidențial, din zona Floreasca, ridicat de la zero, cu piscină la ultimul etaj! Acolo, artista și-a aranjat locuința după cum i-a dorit inimioara. Și-a făcut un dressing imens, în care în sfârșit, îi încape toată ținuta de scenă și de stradă, inclusiv accesoriile, gențile și pantofii. A ales mobila împreună cu soțul său, iar în final a decorat pereții. Ornamentele alese? Ei bine, artista a pus peste tot fotografii și tablouri cu ea, fie de la ședințe foto, emisiuni sau din concerte.

”Da, sunt narcisistă”, recunoaște artista mai în glumă mai în serios, atunci când amicii îi calcă pentru prima oară pragul casei.

E o gazdă primitoare

Delia e foarte prietenoasă, iar ușa casei sale este deschisă pentru toți prietenii ei. Atât ea, cât și soțul său își primesc musafirii ca niște gazde adevărate. Din barul lor nu lipsesc băuturile de calitate și sucurile. Frigiderul este de asemenea plin cu toate bunătățurile, chiar dacă artista nu petrece prea mult timp prin bucătărie. Asta pentru că Delia nu este un as în ale gătitului, ceea ce se compensează însă cu alte calități.

Sursa: stiri.magazinuldecase.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More