Take a fresh look at your lifestyle.

ibis va deschide un nou hotel în Timișoara

Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est și partener strategic al AccorHotels – lider pe segmentul de călătorii și stil de viață în lume, își dezvoltă în continuare rețeaua hotelieră din România prin intrarea în Timișoara, principalul centru social, economic și cultural din vestul României.

Orbis și partenerul și investitor său local, Hotel Development S.A. au semnat un contract de management pentru o perioadă inițială de 15 ani, pentru primul hotel ibis din Timișoara.

“Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și, odată cu sosirea brandului ibis la Timișoara, ne consolidăm și mai mult poziția de lider în România. Sunt convins că brandul ibis, cunoscut și apreciat pe plan internațional, cu sprijinul regional al Orbis, va asigura o vizibilitate excelentă pentru Timișoara ca destinație turistică, iar hotelul, datorită experienței oferite oaspeților, va contribui în mod decisiv la calitatea ospitalității din oraș “- a comentat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis.

Hotelul nou construit, situat în vecinătatea centrului orașului, va oferi 200 de camere și apartamente, un restaurant, un bar, lounge, săli de conferință și parcare proprie. Hotelul este programat să se deschidă în T4 2020.

“Suntem bucuroși să ne alăturăm grupului AccorHotels prin introducerea mărcii ibis pe piața din Timișoara, un brand cu design contemporan, spații sociale relaxante și vibrante, care va completa oferta actuală pe piața hotelieră din Timișoara” – a comentat Emil Cristescu, unul dintre acționarii companiei nou create pentru acest proiect.

Ibis este brandul economic al AccorHotels, care garantează confortul și un serviciu de calitate la cel mai bun preț. Brandul continuă să inoveze pentru a oferi oaspeților săi mai multă modernitate, confort și disponibilitate. Astfel, a creat un concept de pat revoluționar, Sweet Bed by ibis, zone comune primitoare și creative, un spațiu de masă contemporan și inspiră un sentiment al serviciului care îi motivează pe toți angajații săi. ibis este recunoscut la nivel global pentru calitatea, fiabilitatea și angajamentul său față de mediu.

Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More