Take a fresh look at your lifestyle.

IDEI DE AMENAJARE DIN VACANȚĂ

Buna dispoziție din concediu pentru acasă.

„Albastru mediteranean” și „Simplitate scandinavă” se află, conform unui studiu făcut printre turiști, în capul listei cu idei de amenajare inspirate din concediu.

O atmosferă corespunzătoare în concediu nu se poate atinge doar prin destinația corectă. Cazarea și amenajarea interioară au o influență pozitivă asupra sentimentului de concediu. Peste două treimi din turiști au recunoscut că s-au simțit și mai bine datorită decorului din cameră.

Bună dispoziție în fiecare zi de concediu
O amenajare interioară excepțională nu trebuie să fie doar în concediu, pentru că amenajări în stilul țării vizitate se pot regăsi și la tine acasă. Rezultatele unui studiu cu peste 19.000 de turiști dn lume, indică cele mai îndrăgite idei de amenajare din concediu:

1. Albastru mediteranean (57 %) – În cazul acestui stil atemporal te gândești imediat la o navigare pe mare. Amenajarea oferă un sentiment de relaxare și este bazată pe tonuri reci, minimaliste și vii. Gresia cu model, materialele naturale și pânze albe, mobilierul din lemn masiv și podele din teracotă, aparțin acestui stil.

IDEI DE AMENAJARE DIN VACANȚĂ 1

2. Simplitate scandinavă (53 %) – Această modă specială deservește simplitatea, minimalismul. Lemnul deschis și clar, formele subțiri cu colțuri rotunjite se regăsesc atât în arhitectură cât și în mobilier. Pe lângă acestea, stilul este accentuat și prin accesorii minimale și multă lumină naturală. Acest stil este copiat deja în toată lumea.

3. Casa de la țară (42 %) – Stilul casei de la țară este marcat de esteticul maxim și este cunoscut pentru elementele sale robuste din lemn și materiale naturale brute, precum podelele din piatră. Aceste elemente conferă o atmosferă caldă și confortabilă. Într-o casă de țară nu există obiecte ce se pot sparge, totul este un pic erodat, chiar dacă a fost ales intenționat și este folosit pe baza unor valori romantice și nostalgice.

4. Zenul japonez (34 %) – Amenajarea interioară japoneză este cunoscută pentru forma sa și funcția sa. Japonezii sunt influențați de estetica spartană a budismului și foarte cunoscuți ca fiind foarte atenți cu locul lor. Fiecare bucată are un scop. Motto-ul „ mai puțin este mai mult” este clar în viziunea amenajărilor japoneze. Alegerea culorilor se limitează la cele neutre, în tonuri calde, naturale, care sunt scoase în evidență prin linii drepte și frunze îngrijite.

IDEI DE AMENAJARE DIN VACANȚĂ 2

5. Stilul elegant de la oraș (27 %) – Geamuri înalte cu priveliști minunate, ziduri de cărămidă descoperite și parchet sunt cele mai importante caracteristici ale unei locuințe cu amenajări interioare în stilul elegant de la oraș. Încăperi deschise și mari cu mobilier masiv și piese unicat, precum sfeștnice și artizanat care atrag imediat privirea asupra lor. Acesta este luxul unui oraș mare .

IDEI DE AMENAJARE DIN VACANȚĂ 3

Luați-vă concediul acasă
Peste jumătate dintre turiști sunt de părere că designul de unde au locuit în concediu i-a inspirat să își modifice interiorul locuinței. Fiecare al cincilea participant (21 %) a recunoscut că se lasă influențat de o cazare cu un interior neobișnuit și aproape 3 din 10 că le vin idei din alte culturi sau moduri de viață.

Dacă doriți să vă luați amintirile din concediu la voi acasă, nu trebuie să recurgeți la o renovare totală. Este foarte simplu să aduci ceva din cultura locului de vacanță și culoare în viața de zi cu zi, de exemplu, cumpărând în concediu mici obiecte de interior. Cele mai îndrăgite obiecte pe cele le aduc turiștii din concediu sunt cele de artizanat, mici suveniruri, artă regională, decorațiuni, textile pentru casă și veselă.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More